Som tehotná....ale trápia ma stále bolesti v podbrušku

Príspevok v téme: Som tehotná....ale trápia ma stále bolesti v podbrušku
zlatinkaa

čawik dievčatá, som tehotná, ale od začiatku tehotenstva ma trápia akési bolesti v podbrušku, občas má picha v podbrušku
chcem sa opýtať,, vo štvrtok som pri cúvaní narazila do obrubnika..-nebol to silný náraz, ale trochu predsa len bol, tak sa chcem spýtať, nemohlo sa nič stať bábätku?
lebo včera ráno som mala slabunké špinenie

otazka

polk, no neviem, ale osobne mam skusenosti tiez, ze sa mi v tehot. ozyvala bolest oblicky, ale nikdy predtym a ani potom som uz tuto bolest nepocitovala.

otazka

zlatinkaa,
ak ta vysetril a spravil sono a dietatko je ok, tak sa nemusis bat. No ak sa necitis dobre a mas strach, tak si zajdi nim este raz.
Rozumiem ti, lebo ja som sa tiez vsetkeho bala, sice som nemala ziaden naraz ani buchnat,ale pri druho tehot. som bola tri krat chora a na troch antibiotikach, takze som tiez bola z toho mimo.

zlatinkaa

otazka ahojky, som v 18-tom týždni,,na začiatku som tiež špinila-bola som v nemocnici,,,
teraz mám to špinenie znova..-a ja sa len bojím, že či to nieje tým slabým nárazom, ktorý som mala vo štvrtok pri cúvaní auta
a bolesti mám tiež občas,,,akurát dnes sú trošku silnejšie

otazka

zlatinkaa a nevysetril ta?neurobil sono? v akom stadiu tehot. si?
Ja som pri prvom tehot. tiez spinila celkom na zaciatku, asi 4,5tyzden, akoby som mala dostat menstruaciu.A potom asi v 11.tyzdni znova.Vtedy ma aj hospitalizovali a sledovali, pre istotu.
Nastastie sa ti uz neopakovalo.Podbrusko bolievalo aj mna, pri oboch tehotenstvach, ale nie stale, iba obcas.

zlatinkaa

no lekár o tom vie,,,jeden mi povedal, že je to tým, že sa mi maternica rozťahuje, druhý lekár mi povedal, že to by nemalo byť
ja sa len bojím, či ten malý náraz nemohol niečo spôsobiť...aj keď to bolo len také ťuknutie autom