Parochne a všetko o nich, pre mňa veľmi dôležité

Príspevok v téme: Parochne a všetko o nich, pre mňa veľmi dôležité
smutnababa

Chcela by som poprosiť všetky ženy, ktoré majú skúsenosť s nosením parochní, najma zo zdravotných dôvodov, či by ste mohli napísať vaše skúsenosti.Ja osobne som parochňu nemala, žiaľ som nútená pristúpiť k tomuto kroku.Niektoré som už bola pozrieť a vyskúšať v salónoch,ale majú tam len z umelých vlasov a keď som to mala na hlave, cítila som sa príšerne.Bolo to vidieť.Nemáte nejaký kontakt, kde predávajú aj parochne zo živých vlasov, prípadne nejaké vlásenkárky, ktoré dokážu urobiť na mieru?Pre mňa je toto veľmi ťažké obdobie a skúška a chcela by som urobiť všetko preto, aby som vyzerala čo najprirodzenejšie a tým pádom sa aj lepšie cítila.
ďakujem.

LadyElsa

Prosim Vas je tu este niekto v tejto teme aktivny?
Ako ste si zvykli na zivot s parochnou? Je ta aplikacia na hlavu velmi komplikovana? Ako casto musite parochnu prat?
Ktory obchod v Ba by ste mi odporucili? Ako sa s tym da psychicky vyrovnat? Ja som na dne :-( Podla vsetkych vysetreni som zdrava ale vlasy mi len padaju a padaju, v chumacoch, presvitaju mi lysiny a nic nezabera....

janka-555

Prosím kto by daroval parochnu z praváho vlasu mladej žene ktora poberá inv, dochook a nemože si dovolit kupit takuto parochnu Vopred dakujem janka805@centrum.sk

Margi

Dobrý deň mám niekoľko parochne na darovanie ženám ktoré si nemôžu dovoliť kúpiť ak máte záujem kontaktujte má na c 0908138445 pošlem Vám rada fotky

janka-555

Prosim dobrych ludi o darovanie parochne nejakej malo používanej je to pre moju 45r kamaratku ktora je onkologicky pacient Takže ju potrebuje na každodenne nosenie a z dôchodku si ju nemože dovolit kupit Vopred dakujem.

mominika

Ahoj. Nosím parochne už 10 rokov, mám dosť malinkú hlavu, no a málo ktorá parochňa mi sadne na hlavu, no a po čase sa mi vyťahá - dá sa vymeniť gumička na sieťke alebo nejak inak pripevniť parochňu na hlavu ?

marta-003

Ak hladate naozaj kvalitnu parochnu, tak urcite nenakupujte na stranke najparochne.sk alebo na dalsich podobnych strankach, kde ponukaju lacne parochne nakupene v Cine. Nemate ziadnu zaruku o tom ze su parochne zdravotne testovane a prijemne na nosenie. Radsej dajte prednost osobnej navsteve nejakej predajne, alebo ked uz chcete kupit cez internet, tak urcite nekupujte nieco, co stoji zopar eur. Len parochne niekde okolo ceny 130 Eur su kvalitne. Sama mam skusenost s tym, ze som objednala parochnu za 39 eur a bola som v soku ked mi prisla. Okamzite som to vratila predajcovi. Vtedy som pochopila, ze sa nevyplaca kupovat lacnu parochnu. O arogantnosti predajcu po vrateni parochne radsej ani nebudem pisat.

Marta.

parcha

ahoj, nosim parochnu uz 5 rokov. odporucam ti najma kratky strih, musi ti sediet, takze budes mat pocit, ako keby to boli vlastne vlasy. nemusi byt z prirodnych vlasov, lebo aj z umelych su dnes uz velmi slusive strihy a vyzeraju ako prave. hlavne si nekupuj take, ktore posobia akoby si mala velmi huste vlasy. skratka nieco prirodzene, inak sa v tom nebudes citit dobre. mala by byt tiez vzdusna, to zalezi od vnutornej sietky. ja mam dobre skusenosti v bratislave na racianskej, tam ta pani mi dovolila vyskusat vela parochni, az som nasla taku, ktora mi sadla a v nej som hned aj odisla. zaklad je, aby si nehladela na nejaky super uces, lebo si budes pripadat neprirodzene. to, co sa ti paci na tej umelej hlave vo vyklade, moze na tebe vyzerat uplne hrozne. daj si poradit od tej predavacky - teda, ak tomu rozumie, lebo nie kazda je dobra. este taka ochotna pani je aj v bratislave oproti kyjevu - to je tam taky mensi parochnovy obchod. tiez vie celkom dobre poradit. ale zapamataj si, ze v parochni sa musis dobre citit ty. a musi ti dobre sediet na hlave, teda nikde sa nesmykat, nepadat, netlacit. na racianskej maju vela roznych, je z coho vyberat. vyclen si na to cas, lebo to sa nekupuje za par minut. mozes tam stravit aj dve hodiny, mozno aj viac. a hned si kup aj hlavu a sietku, ktoru si doma na parochnu natiahnes, aby na nu nepadal prach. doma ked ju nebudes mat na hlave ju musis mat na tej umelej hlave, aby nestratila formu. a treba ju casto prat. cez leto je vhodna specialna vzdusna parochna na leto, ale v horucavach rataj s tym, ze sa aj tak budes pod nou potit. vtedy ju treba este castejsie prat.
ak nosis parochnu stale, potom ti jedna nebude stacit. kupuj co najjednoduchsi uces, lebo musis ratat s tym, ze uz coskoro straca formu. keby si mala uces komplikovany, o par tyzdnov uz nebude drzat. a pozor na to, ak ti niektore vlasy budu prekazat. velmi opatrne s kadernickami, ked ti uz raz parochnu ostriha a urobi to zle, uz sa to opravit neda, lebo na nej vlasy nedorastu. tak ti drzim palce, neboj, dobre to dopadne.