Make-up Affinitone-ktory odtien???

Príspevok v téme: Make-up Affinitone-ktory odtien???
bambi283

už som asi 3 krát spravila nájazd do drogérie a stále neviem,ktorý odtieň je najlepší.skúšala som len na zápästí a rozhodujem sa medzi odtieňmi 14,16 a 24.na svetle sa mi zdali 14 a 16 ružové.a 24 taká tmavšia-lepšia.ale teraz som aj trochu opálená,neviem ako to bude vyzerať v zime.raz som si skúsila tú 14 a 24 aj na tvár,ale asi som si toho dala málo,lebo som nevidela ani to,že by som niečo na tvári mala.ja už fakt neviem.akú farbu pleti máte vy a aký odtieň tohto ae-upu?inak je vhodný aj na mastnú pleť?zmatňuje trochu?

zuzanana12

Ahoj bambi,
nikdy si make-up neskusaj na zapasti :) Make-up sa snaz stale prisposobit farbe krku, pretoze tvar mame zvacsa tmavsiu ako krk a ked si kupis odtien, podla farby tvare, tak aj ten bude dost vyrazny oproti farbe krku a bude sa zdat neprirodzeny.. Ked ides do obchodu a predavacka ti povie, ze nemaju testery, nikdy si odtial nic nekupuj... Ak by si si s tym aj tak nevedela rady, tak pis :) A inak ten make-up je pri spravnom vybere odtiena velmi pekny a pridodzeny... Neviem ake cislo pouzivam ja, ale mam taky pocit, ze je to odtien 14...

bambi283

kettinka
asi aj ja skusim tu 14.a puder pouzivam tak ci tak,takze hadam to bude vyzerat prirodzene.dik za pomoc.

kettinka

No možno niekde maju vzorky aj na vyskusanie..
Nie na tvari tento make up posobí velmi prirodzene...pekne plet zjednoti...
Ja som tiež dnes bola v dmke a skusala som este raz na dennom svetle. 16 total doružova,14 do oranzova a 24 do hneda ale asi skusim tu 14. a radčej prepudrujem tmavším pudrom ak to bude moc svetle...alebo ostanem pri 24a sem tam zajdem do solarka :-)

bambi283

kettinka
tak ešte raz zbehnem do tej drogérie a skúsim tú 14.aj na tvár si trochu dám,aby som to poriadne videla.
ale čo som si dávala na zápästie,tak sa mi ten make up usádzal v tých záhyboch kože.normálne som videla štruktúru kože.to robí aj na tvári?a nevyzerá to čudne?
ja som nad tým stay matte ani neuvažovala.to som dala len ako príklad,že aj tento affinitone by mohli mať v drogériach ako vzorky.keď by aj za pár centov,to by mi nevadilo.

kettinka

no ono je pekný ten odtien 24 ,ale tak trosku pre tmavsiu plet aj ked sa pekne prisbosobí,no tera je pre mna trosku tmavši...ja som skusala 14 na ruke na dennom svetle a vyzeral podobne ako 24 ale zdal sa mi byt svetlejši a trosku do oranžova jak keby....no neviem ale ževraj je to najpredávanejši odtien.
Ten rimmel stay mate teda dlho nevydrži a mne vobec nevyhovuje,takže ostavam pri anfinitone....

bambi283

kettinka
presne ten problem mam aj ja.24 sa mi zda najlepsia,lebo je trochu dohneda,len sa bojim,ci na mojej tvari nebude az moc hneda.a 14 a 16 sa mi zase zdaju ruzove :( keby sa tak odniekial dali zohnat vzorky.minule som v terranove pri nakupe dostala vzorku rimmel stay matte zadarmo.

kettinka

no ja som použivala cez leto odtien č.24 a celkom sedel a to som si ešte prešla jemne bronzerom,lenže teraz som trošku vybledla takže je pre mna tmavý,takže sa rozhodujem medzi č.14 alebo 16.???? len sa bojím či nebudu vyzerat ružovo alebo oranžovo....ak mate s nimi skusenosti dajte vediet....dik

bambi283

mnamka,ale aj to je premna problem.bud sa mi zdaj tie farby ruzove,alebo blede,alebo tmave.tusim ze cim viac odtienov,tym viac je clovek nerozhodny :(

mnamka257

no ve d si kup teraz taky odtien aku mas plet teraz a potom ked ti vybledne tak si kup iny.no a ten prvy odtien potom zase vytiahni v lete