Som zúfalá

Príspevok v téme: Som zúfalá
anetka122

neviem co mam robit. som so svojim frajerom pomaly treti rok. ale v poslednej dobe sa hadmame stale a nejde nam to ako predtym. ja som spoznala teraz jedneho fakt mileho chalana a vymenili sme si cisla môzem mu povedat o vsetkom. rozumieme si a paci sa mi a ja jemu takisto. co mam spravit?s mojim priatelom to nieje ako predtym tie casy velkej lasky su prec. som zmätená . ma niekto podobny problem?

Deeeee

ked si si vymenila cislo s inym chalanom...vlastne si sa rozhodla...tiez som mala ine ponuky, no nikdy som svoje cislo nedala...povedala som: "mozes mi nechat svoje cislo, mozno sa niekedy ozvem a mozno nie" ty uz riesis svoje problemy s inym...a nie s priatelom kde by si mala...takze asi vies kam mierim

mimaka

to je uplne jasne ,,po troch rokoch odchadza sexulany naoj ,erotika je vsednejsia,,tam by mala nastupit uz laska ,co je o priatelstve...a to je tazke,,tak si zvaz charakterove vlastnosti sucastneho partnera. a ak si s nim nevie predstavit buducnost tak ho nechaj.ale neuvazuj o svojom sucastnom partnerovi ked sa hadate,,lebo zlost je zly radca.

alzbee

Zaciatky su vzdy krasne...a aj keby si sa dala dokopy s tym milym chalanom, taktiez to pocase moze sklznut do stereotypu, hadok a podobne...poloz si otazku, ci svojho priatela este stale milujes a ci si vies predstavit svoj zivot bez neho...ak mas chut zabojovat a myslis si, ze vas vztah ma zmysel, tak zabojuj...ak citis, ze zrejme to uz lepsie ani nebude, tak sa netrap vo vztahu, ktory je zrejme v koncoch...drzim palce:)