sucha pokozka hlavy.

elion

tiez mám ten problem, ale nie je to az také hrozné. No ale ako pozeram, tak tie šampony su dost drahé!!!Tie šupiny suvisia so zaplesnením organizmu a na vlasoch sa to dost často prejavuje. Ja si zvyknem ich opláchnuť nechtikovým čajom. Ten je protiplesnový. Ale trochu vysusší vlasy, tak si davam aj balzam

aknitka

lupinynase môj manžel používa tiež len ten Dercos. akonáhle použije iný šampón lupiny sú späť. používa ho v kuse už viac ako pať rokov a všetko je OK.

lupinynase

Ja som mala dlho predlho ten isty problem, skusala som sampony od vymyslu sveta, a ziadny nebol dobry, priam sa to este zhorsovalo, az kym mi kamoska neporadila ten isty ako dolu radi aknitka, je to Dercos od Vichy, najprv som pouzivala s tym zltym stvorcekom na suche lupiny, kamoska aj kamos pouzivaju s modrym stvorcekom na mastne lupiny, momentalne pouzivam s cervenym co je aj na vypadavanie vlasov a lupiny. je fakt super, mne pomohol hned od prveho umytia, ale niekde som citala, ze je to 4-6 tyzdnova kura, cize chapem to tak, ze potom sampon treba zmenit. ja vsak ak zmenim na hocaky iny, moj problem je spat. takze neviem co robit, ci ho mozem uzivat aj dlhodobo, moji kamosi ho uzivaju uz 5 rokov, ale to sa mi nezda vhodne. tak good luck. ja asi kupim, ked budem na slovensku ten od alverde a budem ich striedat.

pus1nka

Vyskusajte prirodny kokosovy olej - da sa kupit v lekarnach. Vmasirovat do pokozky -mozte aj dva krat denne- vysledky uz po tyzdni!! Ziadna chemia a este sa z toho aj krasne lesknu vlasy. A nebojte sa, kokosovy olej sa rychlo vstrebe a nezanecha vlasy mastne, len hydratovane a hladke, ja ho pouzivam kazde rano miesto gelu na vlasy :-)

nováčik

ja som mala také problémy tiež, bolo to príšerné, všade samé lupiny a strašne ma to svrbelo. Na internete som objavila nové prípravky na takéto problémy PSORISTOP a riskla som to. neboli až tak drahé, sú výlučne prírodné a bezpečné a čo je hlavné do mesiaca som už problém nemala a ani sa mi to už nezopakovalo. Odporúčam ich aj tebe určite budeš spokojná

dionee

mne presne na to pomohol alverde sampon na citlivu pokozku hlavy brezovy so salviou. Uz som to na jednom fore spominala. Asi za dve tyzdne bol vyditelny vysledok.

fasta

ja by som povedal že je to tým šampónom.Skúsil by som niečo iné....skús si urobiť z čerstvej žihľavy(nie s tej veľkej ale tej mladej)čaj ktorý necháš vylúhovať 10 min. a to si vmasíruj do pokožky na hlave.
...Ak by to nepomohlo tak skús vysokomineralizovanú vodu(dá sa kúpiť buď v lekárni alebo aj v obchode) a vmasíruj to do pokožky.
...A ak ani to nepomôže skús aloe vera :)

fasta

aknitka

môjmu mužovi pomohol jedine DERCOS od Vichy so žltým štvorčekom čo znamená že je na suché lupiny (lebo existuje aj na mastné). Dá sa kúpiť iba v lekárni. je síce dosť drahý (200 ml cca 12 EUR) ale pomáha.