rotacny disk

zuzulikc

je mi jasne ze to cvicenie treba kombinovat aj s inýmiprvkami cvičenia, prípadne s diotou, ale podla mna je lepsí pohyb na uvedené partie aspon nejaký... aešte jedna otázka: preco je rotačný disk najnezdravsia cvičebná pomocka?

Slobodna

Môžte sa na tom krútiť aj hodinu, na rotačnom disku neschudnete :-) a hlavne keď neupravíte stravu. Ešte raz opakujem, rotačný disk vám SPEVNÍ bruško a boky.

biopich

ja mam po nom skorej svalovku na nohy ako na brusko a tak... ja zvyknem tak 20 minut niekedy viacej niekedy menej ale vysledky moc nemam lebo ja som taka gulicka a dost vela papam :-/ no to je na dlho moja story :D ale tak skusam dalej a cakam kym ma osvieti a prestanem zrat :D

Slobodna

0vecka až na to, že cvičenie na rotačnom disku nie je aerobné cvičenie. Je to na spevnenie brucha a bokov. Aerobné cvičenie je beh, chôdza, bicykel...Preto stačí 10 minút denne. Dajte si to ku stene oprite sa rukami o stenu a vykrúcať do bokov, pozor aby ste sa nevykrúcali príliš. Pôsobí to aj na chrbticu.

Veronika1603

mam navod ale to je taky nanic,iba ako sa pred cvicenim precvicit,nohy ponatahovat aj telo,taka normalka..a ruky vraj maju byt pri vyske poprsia,pokrcene v laktoch a tiez s nimi tak tocit do stan,opacne ako otacas boky..tak nejak.zatial cvicievam navecer, 10 min ale aj to da zabarat...myslim ze to budem po castiach zvysovat tak na 15-20min..len dufamze to pomoze hlavne na tie boky..skoro pred rokm som schudla,co som si aj udrtala len tie boky mi vadia,po porode ich nemam take ako pred porodom..a to uz je od porodu skoro 3 roky