Čo si myslite o plastických operáciach?

Príspevok v téme: Čo si myslite o plastických operáciach?
Linda.

Čo si myslite o plastických operáciach a o ludoch čo nejaku podstupili? Považujete napr ženy čo nejaku podstupili skor za namyslene pipky? Alebo si myslite že ak im to zmeni sebavedomie tak prečo nie? A to že nezaleži na tom ako kto vyzera a dôležite je čo je vo vnutry mi prosim nehovorte, lebo prave zmena toho čo je nedokonale zvonku zmení aj vnutro.

sisa72

zmena je život... nikdy som plastické operácie neodsudzovala.. sama mám spravené silikony.. do buducna si dam určite nejako odstrániť vrásky.. ☺☺☺☺☺

zuzic

podla mna taka operacia nosa je fajn vec pre toho kto to potrebuje preco nie. ale zase mat cele telo vylepsene samymi plastikami za to som neni

egresko

Ja si myslim ze skaredi ludia by to mali mat preplacane zdravotnou poistovnou ,lebo ked ma niekto nesymetricky nos tak na to sa fakt neda pozerat
Kazdopadne urcite by som nechcel partnerku ktorej sebavedomie stoji a pada na velkosti silikonovych implantatov.

fonzo

Plastické operácie odsudzujú len ľudia, ktorí sa boja do toho ísť, alebo ktorí na to nemajú.Som všetkými desiatimi za ne !!!!
Vzhľad je bohužiaľ veľmi dôležitý a my všetci sa radi pozrieme na pekného človeka.
Mám priateľku ktorá podstúpila plas. operáciu nosa a jej sebavedomie vzrástlo úmerne s jej novým symetrickým nosom.
Je dôležité nájsť si kvalitného plastického chirurga, aby človek dostal za tie v tejto dobe ťažko zarobené peniaze čo mu právom patrí.Mať tak peniaze tak neváham : ))))))

Deee

ak plastika pomoze psychike je to uplne naj riesenie, clovek vyzera aj sa citi lepsie, ale asi nikomu sa nepaci umelina, ktoru vidiet zo 100 metrov a ma za sebou 10 plastik...nikto ma vsak nepresvedci, ze krajsi ludia to nemaju v zivote lahsie...nie som slepa a vidim ako posobim na ludi...

delphia

Linda ani herecky to uz dnes netaja. praveze uz sme v dobe, ked to nie je nic vynimocne. prva ktora u nas verejne priznala augmentaciu prsnikov bola pred cca 10. rokmi Jana Skrekova. po nej pomaly a isto sa o tej teme zacalo hovorit verejne a bez zabran a ostychu. vsak na tom nie je nic zvlastne a odsudeniahodne. vsak ked dama v rokoch si da plasticky upravit napr. horne viecka, tak by ste zasli, kolko rokov jej to na vyzore moze ubrat. a pritom ide o oper. vykon v lokalnej anestezii.

co sa tyka upravy prsnikov, tak o tom som pisala svoju magistersku pracu. zistovala som vyznam plast. oper. prsnikov u zien prostrednictvom dotaznikov. vysledok bol zaujimavy :)

Linda.

n. presne aj ja si to myslim, tie všelijake herečky asi ani nevedia že vrasky su prirodzene a ich vyhladenie face liftingom napr potom pôsobia ako umele babiky. Takže su aj niektore operácie zbytočne. A niektore baby to aj prehanaju.

Linda.

Praveže aj ja sa chystam na operáciu nosa a je mi divne že ludia to beru ako niečo čo by sa malo zatajovať ako napr keď maju na sebe prerobene niečo všelijake herečky, prečo to taja? Asi preto že ti dokonaly ludia potom akoby s posmeškami o nich písali. Mna keď sa potom niekto opýta čoňi mam robený nos lebo je iný tak poviem s radostou, že ano aprečo nie?