Čo mám robiť?

Príspevok v téme: Čo mám robiť?
wineka

Ahojte.Mala som vzťah 3 a pol ročný. Bol to môj prvý vzťah, rozchod nebol kvôli nevere,kvôli ničomu vážnemu, skôr kvôli tomu, že to už nebolo ono, že to chcelo zmenu. Stále som s ním kamarátka. Odvtedy som mala viac kratších vzťahov. Zlé je na tom to, že stále chlapcov porovnávam s ním, neviem na neho úplne zabudnúť. Kamarátka s ním chcem byť, bolo by mi na nič, kebyže spolu už nekomunikujeme. Máme sa radi. On sa tiež na mňa snaží zabudnúť, lenže taktiež nechce aby sme spolu nekomunikovali.ˇČo by ste mi poradili? Čo robiť?

rada

zakladom noveho vztahu je neporovnavat ho so sucasnymi. Ani jeden nebude rovnaky. A tiez ani rypat sa do minulosti. Tu treba sa vyrovnat s tym,ze uz povodneho mat nebudes a ist do noveho vztahu s cistou a vyrovnanou hlavou. Nie si zrela na novy vztah

Bruntas

Obmedz komunikaciu na nutne minimum,inak sa myslienok nanho nezbavis a ostane ti toto trapenie aj nadalej.Ako pise esty,nesmies porovnavat,musis to vypustit z hlavy.

esty

to je chybou,že porovnávaš.takto ti vzťahy nevydržia. skôr by som povedala , že či ti ešte nezostalo trocha lásky v srdci.Záleží ti na ňom. Človek ak o to príde,potom zistí čo mal.Skús porozmýšľať či v tom kamarátskom vzťahu nie je láska.