tuzim po dietatku

Príspevok v téme: tuzim po dietatku
victoria303

Ja nemam ani tak problem. Ja len strasne tuzim po dietatku.Len byvame s priatelom v zahranici v houseshare teda este s cudzim clovekom, ja by som uz babtko chcela aj moj priatel nie je proti len on tu este chce ostat asi 5 rokov a ja chcem mat dieta doma aby ho videla aj mama ako bude vyrastat aby neprisla o to ako vnuk/vnucka vyrasta. a tu ked byvame este s cudzimi chcem aby sme konecne mali svoj dom a dieta vlastnu izbu. JA mam len 23 rokov takze este by som mohla pockat ale ked moja sestra a vsetci okolo maju deti tak aj ja chcem.
Ja uz som na babatko pripravena kolko krat si citam ako sa starat o dieta ako mu zariadit izbu. :-(

kafe

Ked tvoja sestra a všetci naokolo budú mať rakovinu, aj ty budeš chcieť?
Počúvaj kočka, pekne si to spočítaj na prštekoch - máte s priateľom strechu nad hlavou, prácu, užili ste si trochu život (cestovanie, dovolenky, zábavy..)??
Ak ste sa vybúrili, vybláznili a nabalili ste sa (finančne), tak potom vám skutočne nič iné ku šťastiu nechýba.
Ale myslíš, že dieťatko bude radosťou bez seba, keď vidí babku, ale tatík pracuje v zahraničí? Veľa rodín tak funguje, lebo nemali na výber (alebo sa pritrafilo) a TY NA VÝBER MÁŠ !! Tak to prosím ťa takto nerob. Pokiaľ chcete žiť na SK tak bývanie a práca je prvoradá! Dieťatko chvíľu počká.

bombicka

ludia, ona to asi len zle povedala, myslela, ze ked vidi vsetkych ostatnych vychovavt dieta, ze jej tuzba po nom je este vacsia alebo nieco take... inak ja tuzim po babatku od takych 18 tich.. stale vskuse, uvedomujem si co to znamena, mam mladsiu setru, starala som sa o nu vela ked bola mala.. viem co to obnasa a strasne tuzim mat dietatko, mam pocit ze zijem iba preto ze ho raz budem mat, je to zmyslom mojho zivota. ale studujem na VS a nemam peniaze, teda ako staly zarobok, len po brigadach co staci akurat mne, takze si babatko nemozem dovolit, aj ked parkrat sa stalo ze som sa zlakla ci nie som tehotna, a ked som zitila nakoniec ze nie, tak este aj priatel bol sklamany trochu :D no nic, musi to pockat..

bimbac

Zaciatok tvojho prispevku sa mi pacil, ale vetou "JA mam len 23 rokov takze este by som mohla pockat ale ked moja sestra a vsetci okolo maju deti tak aj ja chcem" si moje pocity uplne obratila...naozaj to znie ako keby si hoovrila o hracke ktoru maju vsetci a aj ty ju chces..je krasne, ze chces babatko, ale chces ho len preto, ze ho maju dievcata- zeny v tvojom okoli? uvedomujes si aj tie starosti a tu zodpovednost co to obnasa?

jajka001_

dieťa nie je hracka to je obrovsky zavazok. vies ono je to zlate ked je to malicke ale rychlo to rastie. ma to svoje potreby, vyzaduje si to teba celu. najprv si zozente byvanie, nasporte si peniaze. a kup si psa, a pomahaj sestre nech vies ake to je.
a v inej teme pises ze ste s priatelom dva roky a on sa nechce este zenit. maj rozum. ked natruc otehotnies ostanes sama. a bez penazi.