Uvoľnenie svalstva

Chcel by som nejaký krém, ktorý uvoľňuje svalstvo v dolných končatinách alebo prístroj, ktorý by som mohol používať, lebo pod kolenami mám také tvrdé ako by som mal tam kameň. Viete mi poradiť niečo na uvoľnenie svalov, čo by som mohol používať dlhodobo aj na šľachy a svaly.

Otázka

Od narodenia som dmo postihnutý. Som už dospelý muž a chcel by som nejaký krém, ktorý uvoľňuje svalstvo v dolných končatinách alebo prístroj, ktorý by som mohol používať, lebo pod kolenami mám také tvrdé ako by som mal tam kameň. Viete mi poradiť niečo na uvoľnenie svalov, čo by som mohol používať dlhodobo aj na šľachy a svaly.

Odpoveď

Na uvoľnenie svalstva Vám viem odporučiť určite Thajskú masť, s výraznou ostrou arómou. Táto masť bola špeciálne vyvinutá pre profesionálnych športovcov a osoby so zvýšeným svalovým zaťažením . Jej účinné zložky methylsalicitát a mentol napomáhajú pri uvoľňovaní rôznych svalových a kĺbových bolestí , pri poraneniach spôsobených nadmerných zaťažením , vyvrtnutiach a svalových kŕčoch. Pre okamžité uvoľnenie sa odporúča masť jemne vmasírovať na bolestivé miesto. Bezprostredne po aplikácii sa dostaví uvoľnenie.