RNG - poraď čo je dobré na cysty na vaječníkoch

RNG

Mirka, pozri napr na stranky swansonvitamins.com alebo iherb.com
Obe maju aj DIM, aj rozne entericky pokryte enzymi, aj jod a selen.

RNG

Mirka, lekari moz odporucat len to, co ich v skpolach naucili a co je oficialne schvalene ako liek. Stary(45 rokov) wobenzyme je jeden z malo enzymov schvalenycy ako lieky, ale vyvoj zatial nestal a na trhu su aj vyse 10-20 krat tak silne enzymy, ale lekari o tom nevedia nic, lebo ich v skolach neucia o modernycy potravinovyxch doplnkoch. Naviac ta budu odradovat aj od jodu, selenu aj DIM, co vsetko pri cystach pomaha.

Mirka940

RNG, prosim ta porad mi co mam robiť. vzali mi nedavno jeden vajecnik kvoli nezhubnemu nadoru, a teraz som zacala pocitovat bolesti aj v druhom vajecniku, myslim si ze mam zas nejaku cystu...mam strach lebo deti este nemam...porad mi nieco prosim a aj kde to zozeniem.
vsade mi odporucaju len wobenzym ale ten je vraj malo ucinny..
dakujem

RNG

Doplnim, kedze rozne cysty su hormonalne zavisle, odporucam pouzivat aj yam (200 mg diosgeninu denne) aj DIM(2 x 100 mg) a samozrejme na odstranenie existujucich cyst a inych nefunkcnych tkaniv silne entericky pokryte enzymY, povedzme ekvivalent 2 x 6000 mg=6 gramov pancreatinu.

-Melania-

Inac, zalozila som tu na fore temu s nazvom "Wobenzym + thiamin(vitamin B1)" ak by ste chceli vediet o aku cystu ide.

-Melania-

Dobry den pan RNG. Chcela by som vas poprosit o radu ohladom liecby cysty na vajecniku. Sestricka u mojej gynekologicky mi narychlo ked som odchadzala povedala ze mam uzivat Wobenzym a Thiamin na cystu. Myslite ze to pomoze? Mate s tym nejaku skusenost u zien? Pomaha to na vsetky druhy cyst ci len na niektore typy?
A AKO DLHO a v AKOM MNOZSTVE ich treba uzivat? Mam to brat spolu naraz alebo s odstupom nejakych minut ci hodin?
Dakujem.

vodička

Mám pokazené auto, kašle a neštartuje. Odporúčate antibiotiká alebo probiotiká? Alebo mám zistiť príčinu a odstrániť ju? To potom bude auto normálne fungovať aj bez liečenia?

RNG

Tinka pokilal mas zdravu pecen, ta odpoveda na akykolvek zapal zvysenim CRP v krvi. A za zapalami su alebo zamorenia, alebo mikrobialna cinnost alebo niekedy aj parazity. Viac pozri na
en.wikipedia.org
Takze bran sa.

-Tinka

Dakujem velmi pekne za odpoved.

Pises o zapaloch,ale pri zapale by som mala zvysene CRP. Tak z coho tie teploty? Moze to byt reakcia po laparoskopii, aj ked som ju absolvovala pred mesiacom? Tu zvysenu teplotu som ale mala aj pred laparoskopiou, vtedy som vsak v tele mala zapal.