5 jedinečných tipov na vianočný darček pre vášho manžela, priateľa a otca

Nájsť vhodný darček pre muža je niekedy veľmi náročné. Obzvlášť, ak ide o vianočný darček. Preto sme sa rozhodli vám dať 5 jedinečných tipov na vianočné darčeky, ktorými môžete potešiť svojho manžela, ale aj otca, frajera, syna či brata. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a buďte pripravení na pohodové vianočné sviatky.

Zdroj: Pexels.com

Vianočný darček, ktorým zaručene nič nepokazíte

Pri výbere vianočného darčeka je potrebné zvážiť viacero faktorov, a to napríklad potreby, preferencie alebo štýl muža. Vybrali sme pre vás 5 zaujímavých tipov na darček pre muža, ktorým uspejete. Stavte na istotu a potešte svojich milovaných chlapov vo svojom blízkom okolí.

1. Trendy pánsky strih v najlepšom barbershope

Každý chlap si potrpí na svojom vzhľade. Práve dobrý pánsky strih a upravená brada dokážu pri vzhľade muža urobiť veľké divy. Zároveň je jasné, že mužom rastú vlasy rýchlejšie, ako ženám. A preto potrebujú navštevovať barbera alebo holiča častejšie.

Stavte na istotu! Darujte svojmu mužovi, partnerovi alebo dokonca synovi darčekovú poukážku do Classy Barber - najlepšieho barbershopu v Bratislave. Okrem trendy pánskeho strihu si môže nechať upraviť bradu, dopriať si kvalitnú starostlivosť o svoju pleť či dokonca upraviť obočie. Zároveň tým strávi príjemný čas v pánskom kolektíve a v peknom prostredí pri vodnej fajke či hrou na PlayStation.

2. Zdravý a žiarivo biely úsmev v top prevádzke dentálnej hygieny

Okrem účesu vplýva na vzhľad aj úsmev. Vedeli ste, že muži s pekným úsmevom sú príťažlivejší? Preto môžete venovať svojmu mužovi aj pekný a zdravý úsmev, ktorý vplýva aj na jeho celkové zdravie. Darujte mu darčekovú poukážku do Dental Brothers, kde môže podstúpiť profesionálnu dentálnu hygienu alebo šetrné bielenie zubov bez peroxidu vodíka, ktoré zuby vybieli o 5-8 odtieňov, no zároveň nezničí zubnú sklovinu.

3. Psychická a fyzická pohoda vďaka kvalitným thajským masážam

Doprajte svojmu priateľovi alebo otcovi kvalitnú thajskú masáž. Nadmerné fyzické alebo psychické vyčerpanie totižto môže priniesť ďaleko viac zdravotných komplikácií. Práve masážou môže chlap dosiahnuť pohodu a zlepšiť svoje zdravie. Darujte svojim blízkym darčekovú poukážku do Thai Oase, kde môže váš partner podstúpiť až 17 typov masáží. Vybrať si zároveň môže zo 4 salónov v Bratislave.

4. Bezpečná, plynulá a sebavedomá jazda v najlepšej autoškole

Premýšľate nad tým, čo by vášmu 17 či 18-ročnému synovi mohlo urobiť radosť? Máme pre vás jedinečný a super vianočný tip. Prihláste ho na kurz na vodičský preukaz skupiny B do Autoškola ART. Okrem špičkových inštruktorov naňho čakajú aj nové vozidlá značky Mercedes. Má váš syn alebo priateľ vodičský preukaz, ale nie je skúsený vodič? Môžete mu darovať kondičné jazdy alebo doškoľovací kurz v Autoškola ART.

5. Dobrý skutok s vianočným darčekom

S vaším manželom či priateľom tiež môžete pomôcť na Vianoce tým, ktorí sú v núdzi. Na portáli ludialudom.sk nájdete množstvo zbierok občianskych združení a organizácií, ktoré pomáhajú.

Už viac nemusíte premýšľať nad tým, čo darujete svojmu mužovi, priateľovi, otcovi, synovi alebo bratovi pod vianočný stromček. Darujte mu ten najlepší vianočný darček podľa našich tipov.