Do fitka aj do mesta. Nová kolekcia F&F vás nabije motiváciou do nových začiatkov

Nový rok, nový štart. Predsavzatie zmeniť pohybové návyky si už dala asi každá z nás. S motiváciou pravidelne cvičiť a skutočne dodržiavať tréningy je to však niekedy ťažšie. Ak nestačí k nakopnutiu túžba po zdravšom tele, môžu to zariadiť aj kúsky, v ktorých cvičíme. Cítiť sa pri fyzickej aktivite pohodlne, príjemne a štýlovo je predsa dôležité. V tom vám určite pomôže prepracovaná a vylepšená kolekcia funkčného oblečenia F&F Active.

Zdroj: súkr.archív

Kúsky na každú príležitosť

Najnovšia športová kolekcia obľúbenej britskej značky F&F poteší milovníčky funkčnosti aj štýlu vďaka dvom základným trendom, v ktorých sa nesie. Kým rad aktívneho oblečenia vhodný do fitka či na pohyb v prírode bol vytvorený v pravom športovom dizajne, lifestylový rad sa dá bez obáv zaradiť aj do každodenného života - či už si v ňom vybehnete na kávu, na vychádzku do parku alebo si ho zvolíte do lietadla pre čo najpohodlnejšie cestovanie.

Kúsky F&F Active sú zároveň za dostupné za ceny, ktoré príjemne prekvapia. Hýbať sa štýlovo a bez nutnosti obetovať kvalitu tak nebolo nikdy jednoduchšie.

Pri tvorbe kolekcie navrhnutej s ohľadom na potreby vášnivých športovkýň dbala značka F&F na materiály, ktoré využívajú aj iné prémiové značky. Maximálne pohodlie počas športovania zabezpečí hrejivý termo flís alebo zmes udržateľného tencelu s prémiovou jemnosťou, vďaka ktorej sa budete v kolekcii F&F Active cítiť ako v druhej koži.

Medzi jej nosné kúsky patrí priliehavá bežecká bunda s prešívaním, ktorá vás spoľahlivo udrží v teple. Obliecť si k nej môžete legíny, ktoré sú odolné voči pokrčeniu a vhodné pre dlhodobé nosenie. Funkčné a pohodlné tričká a topy váš outfit dokonale doplnia vďaka prevedeniam v rôznych strihoch a farbách.

Zdroj: súkr.archív

Vynovená kolekcia chce ženám ukázať, že pre radosť z aktivity sa nemusia v posilňovni zničiť. Pohyb sa predsa ráta aj vtedy, keď cvičíme v miernejšom tempe. Preto boli jednotlivé funkčné odevy vyrobené v jemných a vkusných farebných paletách, napríklad v ružových alebo zelených odtieňoch, ktoré evokujú pokoj. Milovníčky výraznejších dizajnov si však tiež nájdu to svoje – napríklad kúsky s potlačou zvieracích alebo iných pestrých motívov.

Activewear, ktorý ľahko doplní každý šatník

Lifestylový rad F&F Active ulahodí ženám, ktoré preferujú prežívať rušné dni v skutočnom pohodlí vďaka voľnejším strihom, no potrpia si aj na nádych elegancie. Kolekcia je vyrobená s ohľadom na nositeľky, ktoré sa snažia vytvárať kapsulový šatník pre ľahké kombinovanie.

Zdroj: súkr.archív

Nenájdete tu žiadne divoké vzory, ale neutrálne farby a monochromatické dizajny „tón v tóne”, ktoré vás v rušnom kolobehu dní upokoja. Vyskúšajte si napríklad vyskladať outfit z elegantných legín, mikiny a vesty v štýlových odtieňoch mokka. Niektoré kúsky oživujú krátke motivačné slogany alebo trendy univerzitné motívy. Ani lifestylový rad však neopomína funkčnosť v podobe termoizolačných alebo rýchloschnúcich vlastností.

Kolekcia F&F Active vnesie do vášho tréningového režimu nový nádych pozitívnej energie a sebavedomia a pomôže vám s dodržaním novoročných predsavzatí. Prináša tiež nadčasovosť vďaka vkusnému dizajnu, dlhú životnosť vďaka kvalite materiálov, a to všetko za lákavé ceny, čo znamená jediné - na pohyb už neexistuje žiadna výhovorka.