Júnové znovuzrodenie

Vžite sa na chvíľu do kože človeka, ktorý by si chcel cez víkend kvalitne oddýchnuť. Vravíte, že sa vôbec nemusíte do tejto polohy štylizovať, pretože jeden príjemný, relaxačný víkend, ktorý vás nabije energiou už potrebujete ako soľ!?

Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Po čom túžite? Zosumarizujte si svoje očakávania a priority. Základom odpočinku je opustiť známe prostredie, aby sa z plánovaného ničnerobenia nestali rutinné činnosti, ktoré „musíte cez víkend stihnúť“, pretože skúsenosti vám ukazujú, že cez týždeň na to jednoducho nezvýši čas.

Keď vám v hlave defilujú online ponuky zahraničných pobytov, racionálne ich zmietate zo stola, pretože viete, že presúvať sa tisícky kilometrov bude pre vás znamenať ešte väčšiu únavu a želaný efekt sa nedostaví. Preto sa sústreďte na ponuku pobytov na Slovensku.

Zafixovalo sa vám, že vo wellness j hoteloch budete stepovať pred malou saunou a čakať, kedy sa vám v nej uvoľní miesto? To sa vám na mieste, ktoré vám odporučíme my nestane.

Kúpeľný hotel Esplanade je totiž prepojený s najväčším balneologickým centrom na Slovensku – Balnea Health Spa. 7000 m2 je dosť miesta na to, aby ste komfortne prechádzali od jednej príjemnosti k druhej, nerušení a nezdržiavaní čakaním na to, kedy prídete na rad.

Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

V rámci svojho pobytu si s asistenciou kúpeľného lekára naplánujete procedúry, ktoré si budete počas pobytu vychutnávať. Nijako zvlášť sa do procesu nemusíte vkladať, účinok svetoznámej piešťanskej minerálnej vody a vzácneho bahenného peloidu sa na vašom zdraví v pozitívnom slova zmysle prejaví bez toho, aby ste pohli prstom.

Látky obsiahnuté vo vode a bahne preniknú do tých najhlbších štruktúr vášho tela a urobia svoju prácu. Poľavia bolesti, zredukuje sa prípadný zápal a pozitívnym vedľajším účinkom bude aj ozdravenie vašej pokožky, aj keď sú slovenské liečebné kúpele Piešťany prioritne zamerané na liečbu ochorení pohybového a neurologického aparátu.

Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Toto si zaslúžite

Odbočme však na chvíľu od procedúr. Blahodarne na vás bude pôsobiť aj atmosféra priestranného a vzdušného funkcionalistického hotela Esplanade. Na každom kroku budete cítiť, že na jeho interiéroch sa nešetrilo. Drevo, travertín, sklo a koža v premyslených kombináciách vám automaticky navodia pocit, aký máte v 4 hviezdičkovom kúpeľnom hoteli mať.

Teplé farby, teplé svetlá – budú na vás pôsobiť podobne, ako hrejivé objatie spomínanej piešťanskej vody a bahna. O benefitoch toho, čo si na Kúpeľnom ostrove užijete, keď vychytáte dobré počasie ani nehovoríme. Vonkajší bazén či slnečné prechádzky kúpeľným parkom budú len príjemným spestrením vašej absolútnej víkendovej pohody, vďaka ktorej zabudnete na realitu, ktorá vás sprevádza počas bežných pracovných dní.

Okrem toho sa v hoteli Esplanade aj dobre najete. Pestré bufetové stoly sú formou stravovania, vďaka ktorej si ideálne raňajky, obed či večeru nakombinujú aj tí najnáročnejší. Kvalitné spracovanie, lahodné chute a strava, v ktorej sa jednoducho zorientujú aj ľudia s alergiami a intoleranciami, je len príjemným plusom.

Zdroj: Ensana Health Spa Hotels

Keby vám náhodou zostalo ešte trochu času a chcelo by sa vám objavovať, vyberte sa na výstavu fotografií Alfonsa Muchu priamo na Kúpeľnom ostrove, ktorá je nainštalovaná v kúpeľnom dome Napoleon. alebo si užite otváranie letnej kúpeľnej sezóny či otvárací koncert 69. ročníka Music festivalu Piešťany.

Keď sa vám podarí rezervovať si svoj pobyt v hoteli Esplanade v dostatočnom predstihu, môžete sa tešiť aj na 15 % zľavu z jeho ceny.