Vyrazky a herpes z ničoho nič a už je to hroznééé

Príspevok v téme: Vyrazky a herpes z ničoho nič a už je to hroznééé
DesperateBar

Ahojte pred necelym mesiacom som sa vyhadzala pocas mnesickov. Sice viac ako zvycajne, no nemyslela som, ze je to nieco nezvycajne, vyrazky mam stale a dokonca mi zacali pribudat, ale len na lychach ich mam. Teraz sa mi vyhodil aj herpes na nose a okolo ust. Myslela som, ze nejaka alergia dala som si preventivne Claritine trosku to pomohlo. Ale vyrazok mam stale viac a viac.... Dnes mi pribudlo asi 7 novych velikanskych vyrazok, ktore idu pomaly az za usi ako mam lyca... Pojdem k obvodnej ale teraz ma pravdaze dovolenku neviete mi poradit, ci si mam kupit Claritine dalsi, alebo mate nejaku radu aspon zatial aby nepribudali? Zmenila som aj mydlo, a snazim sa jest co najmenej alergenov, aj ked je to tazke... lebo neviem, ani ci je to alergia... Problemi s pletou som nemavala pred tym.

hmmmmmmmmmmm

mila moja ak je to herpes a na tvari-hned bez k lekarovi.chce aby a ti to prenielo do oci???a inac herpes je dost bolestivy.takze mozno ani nejde o herpes?pri nom su strapce mensich vyrazok.kukni nanete.ale to ta nenavazdam k samodiagnostike!!

DesperateBar

fuuha nemyslela, som ze mi bude treba ist na pohotovost... ale ked nic ine nepomaha tak tam asi pojdem...

a dakujem aluska btw. krasne sviatky prajem =))

aluska

mala by si ist na pohotovost..asi to bude nejaka alergicka reakcia
chod na pohotovost, tam ti asi pichnu dithiaden do zily..malo by to pomoct,mozno z toho zaspis, lebo to je oblbovak..ale na alergicke reakcie vacsinou pomaha..aj ked to je skor na opuchy.