Ma takyto vztah perspektivu?

katalinka

...veta clý ten čas ju chcel.. ma na tom akosi dráždi... chcel by ju i vtedy, ak by ju dostal, nevysníval si ju?
skutočných priateľom máme len pár, na čo to komplikovať možnými vzťahmi...
ja by som do toho nešla

len toto

Bleee tak to ti mozem rovno povedat ze relaciu s adelou a sajfom uz vazne nemusim. Podla mna je toho uz moc a su trapni... sajfa mi pride ako taky maly trtko a adela zasa ako zufala truba, co po kazdej odmoderovanej relacii sa musi s niekym zahodit... Fun radio je shit so stale sa opakujucou hudbou a dvoma moderatormi, ktori su sice velmi dobry, ale so svojim vela krat primitivnym humorom trapni... Mimo temy, ale super:)

len toto

Nema ty zmysel... este nepoznam par, ktoremu by to vydrzalo. Moja terajsia to skusila so svojim kamaratom a po roku stretla mna a bolo po laske aj kamaratstve:)

bleee

Adela a Sajfa. On ju uz roky lubi, ona jeho povazuje za kamarata. Prave to je ta iskra, ktoru maju ich spolocne relacie. Vy vsak spolu predpokladam nespolupracujete. Taze rada: Urcite to skus, ale opatrne. Je dolezite, aby sa aj ona zalubila. Urcite to na nu priamo nevybal, ze s nou chces chodit, aby sa nezlakla. Ale castejsie ju pozvi do kina, na pizzu, snaz sa vymyslat spolocny program, aby ste mali viac spolocnych zazitkov. Pritom sa jej obcas akekeby mimochodom dotkni. Pokial sa vyslovene neodtiahne a nevynada ti, je to na dobrej ceste.

uhlie

fgf,

kto je to kazdy? Ja tu vidim len nejake nezmysly, co tu par ludi popisao (3-4). Ak 3-4 ludi povazujes za kazdeho, tak tvoj vztah urcite nema perspektivu.

fgf

inac okolie im hovori nech sa daju do kopy, tak ked mate pravdu v tom, ze ho len taktne odmietla a on o tom ani nevie, tak to je krute :D

fgf

uhlie, kazdy pochopil okrem teba...ale stale neviem ako by to malo ohrozit priatelstvo...jedine, ak by sa vo vztahu nejak brutalne pohadali, ale to pochybujem, ze by sa stalo.