co moze znamenat takyto sen??

Príspevok v téme: co moze znamenat takyto sen??
mary-anne

dobre ranko. tak tento tyzden sa mi snival uz asi treti krat!a pred tym sa mi to tiez casto snivalo..pointa je vzdy ta ista, vzdy to ma rovnaky dej, koniec.. dufam,ze ho dobre opisem.
na zaciatku sna mam priatela (nikdy neviem,kto to je,"nevidim" mu do tvare,alebo ho neviem spoznat) ale sme spolu velmi stastni! nadherna laska, vztah. no potom nastane zlom a je po vsetkom! :( (bud sa to zmeni na "film", ze ja ho pozeram, alebo proste uz ho neviem najst, alebo nemoze za mnou prist,nepatrime uz k sebe..) uz je po laske, po vztahu...
co to moze znamenat?!
(mam vztah, no nie som v nom velmi stastna, ze by preto?? )

Lily.

Mary - anne si ta ista mary-anne, co pisala na zaciatku? Preco pises, ze priatela nemas, ked si predtym pisala, ze mas toho dobraciska s ktorym si spokojna i ked nie stastna? Ste sa rozisli medzitym?

Dada.

Mne sa často sniva že idem vo vyťahu v 12 posch. bytovke a ten vyťah mi nezastavi na 5 poschodi kde byvam ale ide stale vyššie až uplne hore a tam buť zostane stať, alebo potom klesa naspäť dolu, alebo sa mi aj snivalo, že prerazil strechu na bytovke. Ale vždy mam taky strach v tom sne ako naozaj. Neviete čo to znamena???

mary-anne

dost casto sa mi snival ten sen.. ale dnes v noci sa cosi zmenilo..dej bol taky isty, uz sa aj zdalo,ze sa to znovu tak isto skonci-smutkom a slzami,ale tentoraz nie! poziadal ma o ruku! pamatam si kazdy detail-isli sme do kina, bol valentin,kupil obrovsku kyticu cervenych ruzi, zrazu si klakol predo mna, otvoril krabicku s prstenom a spytal sa ma to. ja som povedala ano a citila som sa uzasne!
priatela nemam, ani ziadny iny vztah.ale tento sen mi dodal nadej.. a ked som si zadala do snaru urcite indicie- kytica,snubny prsten, tak mi vyslo,ze zazijem pravu lasku, ze sa zalubim...
mne zvyknu vyjst sny,co sa mi snivaju...

so si myslite o tejto zmene?

bambulka15

Ked sme uz pri teme sny, mary-anne ja som mavala opakovane sny, ze som sa so sucasnym partnerom rozisla...a potom neskor prisli zase sny s inymi chalanmi, teda to, ze ho podvadzam...a kazdu noc za sebou...tiez neviem, co to znamena, ale chcela by som to vediet, aspon by mi to pomohlo urovnat si myslienky. A som s priatelom dva roky.

darika

mary-anne
mozno sa zda,ze sny nedavaju logiku,ale prave sny su obrazom a odrazom nasho zivota.
V tvojom pripade ide o nieco,po com niekde v hlbke velmi tuzis.Tuzis po vztahu,kde je laska a porozumenie.Do tvare mu nemozes vidiet,pretoze ani ten zdravy rozum,ktory vie o tom,co skryvas,ani ten nemoze vediet,kto by mal byt ten,s kym by si bola stastna,pretoze to nevies ani ty.Je to len tuzba po niekom a nieco.Rychlo sa to rozplynie,pretoze sama tomu neveris,zeby si mohla byt raz tak stastna ako v tom sne.Skus robit nieco s tvojim vztahom,kym je cas.