Ako to zvládnem????

Príspevok v téme: Ako to zvládnem????
stressss

Nechce sa mi rozpisovať, tak svoj problém napíšem stručne a jasne:
Študujem na strednej, známky mám vcelku veľmi dobré, ale ja sa proste stále bojím že nastane niaka zlomová udalosť, od ktoréj sa mi už nebude dariť dobre učiť a písať písomky. Alebo ma to proste napadne od začiaku jedného mesiaca, a aj sa toho držím, a ťažko sa mi to potom prekonáva- a pritom viem, že je to absolútna blbosť. Mám strašný strach z toho, že jednoducho už zajtra nebudem taká dobrá ako dnes, obrazne povedané.
Niekedy mi z toho šibe až tak, že nemôžem v noci spávať.... ale pritom si uvedomujem, že je to blbosť, vyrábať si problémy aj tam, kde by inak neexistovali.

Ďakujem za odpovede, nemám sa inak komu zdôveriť:(

tic-tac79

... ja viem ze sa lahko hovori nemysli na take nieco, nie je to vzdy take jednoduche...Mozno by pomohlo zamestnat sa niecim inym vies... aby si nemala cas mysliet na taketo veci...alebo aj sa o tom skus porozpravat s nejakym odbornikom. Este ma napada pekne postupne zacni mysliet pozitivne skus sa tesit z malickosti.Kazde rano ked vstanes ale aj pocas dna skus pozriet do zrkadla a povedat si dnes bude super den som sikovna a vsetko zvladnem... mozno by to pomohlo hm? vela stastia zelam. :)

foxkid

treba myslieť pozitívne. ty si také niečé podvedome privolávaš, aj keď je to naozaj hlúposť. úplne prevráť myslenie. hovor si, budem ešte lepšia, budem sa snažiť ísť vpred a podobne.