Chcem byt pekna

Príspevok v téme: Chcem byt pekna
snežienka

V suvislosti s vonkajskom. Ked sa chcem namalovat, cosi ma na tom vydesi a napokon sa nenamalujem. Bojim sa, ze budem vyzerat ako saso ci trapne, ze si niekto vsimne, ze som namalovana. Kedysi som sa trosku /dufam, ze nebadane/ namalovala kvoli chlapcom, ktori sa mi pacili. Potom mi to prislo postupom casu zbytocne a dlhe roky sa vobec nemalovala. Posledne tyzdne ma sem-tam nadchne otazka fyzickej krasy v suvislosti s licenim sa, ale vzdy ma na tom cosi vydesi a zdupkam. Nechcem to kvoli priatelovi, ale kvoli sebe. Namalovane pery a ocka si vsimam cim dalej tym viac u inych, len ja s ak tomu neviem jaksi rozhybat, zaseknem sa, ked k tomu ma dojst. Dnes som sa trosku prekonala, trolinku nalicia usta a oci trosku zvyraznila, dala natacky (som zvedava co to urobi) no desi ma, ked si to priatel vsimne, nechcem aby vedel, ze som namalovana. Pride mi to divne posobit skraslene, no trochu sa mi na tom aj nieco paci. Je to pre mna akesi nepoznane, nikdy som sa do toho nevyznala. Moc mi to nechyba, len ma to trosku zaujima. Je tu niekto podobny, kto sa tiez boji podobnej zmeny i ked nebadanej?

mellinda

Denne licenie urcite rob na dennom svetle. Pretoze ked sa nalicis v kupelni a potom sa na to pozries na dennom svetle, mozes byt neprijemne prekvapena. Zle rozotrety make up, atd.

len toto

Viete prečo sa ženy maluju a voňajú?

Lebo sú škaredé a smrdia...

A tak to je, ak si škaredá pomôže len azet a photoshop.

Prikladáte tomu zbytočne prehnanú dôležitosť. A už vôbec nepochopím takú čo bez namalovania ani von nejde.

len toto

Som sice chlap, ale co nejdes aspon raz k nejakej vyzazistke a ta ti povie ako sa licit? To uz ked ja by som ti vedel poradit tak to uz co je...

snežienka

Priatel si nic nevsimol asi, tu ceruzku pod ocne viecka co som si dala, som si asi rozotrela viac, az to nebolo vidno a jemny ruzovkasto borskynovy ruz som si len tak trosku naklepala do peri, ze to asi od povovodnej farby nemalo daleko. Cize namalujem a potom to potrebujem trochu zjemnit, az to asi prezeniem, a nemam vlastne nic, bo to tym (chtiac)nechtiac zotriem. Asi neviem pri akom svetle sa licit, lebo vonku to ukaze inak, nez pri kupelnovom osvetleni v zrkadle.
lolo, mne sa to lubilo aj na Michaelovi Jacksonovi, ze sa vedel pekne namalovat a aj usta si maloval. Vsimla som si, ze aj Macualay Culkin v Sam doma mal take cervenkaste ustocka a pekne to vyzeralo, asi mu tiez namalovali pusu.

jajka001_

tiez sa nemalujem, lebo sa v tom citim divne. pouzivam len spiralu. vynimocne si dam mejkap. nemas niekoho kto by ti s tym pomohol, poradil, co je uz moc? asi toho sa bojis, ze nebudes mat odhad a prezenies to. pred priatelom by si sa nemala hanbit, nech ti s tym pomoze.

fialocka

Snezienka nebude tvoj problem v tom, ze sa bojis skor vyraznosti ako malovania sa? podla mna to bude trosku spojene so sebavedomim a tym, ze sa bojis, ze budes prilis putat pozornost okolia na tvoju osobu. Skus zacat postupne- len spirala a jemny lesk a uvidis...

soffa

ja si myslim ze zena by sa mala o seba aspon trosku starat,namalovat sa pekne obliect,aby sa pacila,ci uz svojmu muzovi,priatelovi,alebo komukolvek.nie je to na skodu a nestoji to nic viac ako 10 minut.

mellinda

Tak skus tzv. nahe licenie. Je na baze prirodzenych farieb, nic vyrazne, ale zaroven to podciarkne to, co ma. Ziadne modre, zelene, alebo fialove tiene, ale skor zemite farby ako hneda, bezova. K tomu hneda ceruzka na jemne zvyraznenie kontur oci a je to. Ja sa napriklad dokazem nalicit tak, ze vyzeram skor nenalicena, ale v tom je prave ten trik. Staci naozaj malo. A tvoj strach je neopodstatneny. Keby si aj vsimli na tebe zmenu, co je na tom? Bude to len zmena k lepsiemu a na lepsie sa aj lahko zvyka. Zacni postupne.