jazykovy pobyt

bibi123

EF Education First - Jazykove Pobyty je podla mna velmi zly vyber. Velmi predrazena agentura, hra to velmi na marketing a oblbovanie ludi... Ani by som sa necudovala, keby juraj09 bol niekto z danej spolocnosti a robi su to lobbing, ked otvara pol roka staru temu, aby sa nam pochvalil, aky bol spokojny:O)))

haassyyy

mna by zaujímalo, či sa robia aj jazykove kurzy do zahraničia pre začiatočníkov. Konkrétne to španielska :)

ffffff

ja by som tiež chclea ísť skúsenosti sú vynikajúce ale cez štipendium a to už nieje alebo aspon o nom neviem ak viete poradte

juraj09

Ahoj,

ja som bol na mesacnom jazykovom kurze v Londyne cez agenturu EF Education First - Jazykove Pobyty a mozem len odporucat!!

Studoval som na EF Medzinarodnej Jazykovej skole, ktorych maju po celom svete viac ako 40, a to sa odzrkadlilo na kvalite vyucovania a vybavenosti skoly.

Mozes si vybrat dlzku kurzu od 2 tyzdnov do 9 mesiacov a mozes ist bud na intenzivny, zakladny, letny alebo business kurz. Dokonca si mozes vybrat a spojit spojit kurz s praxou v zahranici.

Vsetko vybavuje agentura a poskytne ti spickovu podporu pred, pocas, aj po tvojom pobyte, takze sa nemusis naozaj nicoho bat.

Ja som s nimi inak bol aj na rocnom pobyte na strednej skole v Anglicku, takze sa pokoje pytajte, keby nieco. :)

suknienjo

Chcel by som ist na jazykovy kurz,zaujimali by ma vase skusenosti-ci sa vam pacilo,aky jazyk,cena,miesto,ktoru firmu odporucate,s ktorou ste boli spokojni.