chôdza

Príspevok v téme: chôdza
charlotte

ahojte,babule:)
Mám otázku-moja známa si chváli stále chôdzu...je odo mňa o desať rokov staršia,ale postavu má lepšiu než ja pred pôrodom...že chodí každý deň hodinu,to je jedno kedy,a že ani dieétu nemusí držať...je fakt chôdza tak úspešná?nechce sa mi to veriť..máte nejaké skúsenosti?

katalinka

no ja som si to zmerala, blbé ale tak som si urobila také 2-3 trasy, tie si striedam, aby som nečumela buď len do hory, alebo nevoňala smrad od cesty a potom som si to stopla...

katalinka

nie tempo by bolo o.k., len ono by bolo fajn keby si dala tých 7 km v kuse, lebo najlepšie spaľuješ po 20 min a ty zrovna vtedy končíš

fialocka

Ano pocula som, vyskusala ;)Pozor ale nejedna sa o chodzu vychadzkovej rychlosti, musis trosku nabrat tempo- taka zrychlena chodza. Je to menej namahave ako beh, menej zatazuje klby a srdce, ale aj tak je ucinna. Nezabudni pravidelne dychat.

Nikka18

Ja chodím každé ráno do školy 3,2 km a naspäť taktiež 3,2 km v škole sa nachodím taktiež dosť.. myslíte že uvidím nejaké výsledky a že mi to momentálne stačí ako cvičenie k chudnutiu pomocou zdravého stravovania (viď. Schudnime spolu do leta-moje vytvorené) uvidím výsledky? Pridať ešte nejaký pohyb?

zuzic

bude na tom nieco. ja teraz v zime nesportujem ale chodim na prechadzaky a ked som dlhsie citim sa telesne dost unavena ako keby som sportovala. takze na tom nieco je a keby aj nie mam dobry pocit ze som spravila nieco pre svoje telo:)

aradnna

podľa mňa to je tiež pravda-côdza robí divy,mám to odskúšané na sebe:) po obidvoch pôrodoch som veľa chodila s kočíkmi,niekedy som popritom mala aj korčule...a postava sa mi neuveriteľne rýchlo dala do poriadku..až som sa divila..:)a moja mam tiež veľa chodí,,,a má roky stálu váhu...niečo na tom asi bude:)