Nedokážem sa ovládať

Príspevok v téme: Nedokážem sa ovládať
nestastna487

Ahojte..tak ja mám takýto problém...Váha mi ukázala číslo 97 ...Skoro som odpadla...Uz neviem co mam zo sebou robit,som mlada,chcem schudnut,ale proste to nedokazem,snazim sa chudnut uz 5 rokov,stale jo jo efekt, obcas som sa snazila aj hybat,ale po maximalne tyzdni som to vzdala...Mam z toho depku,pretoze nechcem byt tucna,len sa nedokazem ovladat,mam strasne slabu volu,jedlo ma uplne opantalo,som na nom zavisla,a neviem sa z toho dostat...ma alebo mal tu niekto podobny problem, a podarilo sa mu z toho dostat??ak ano tak ako??ja uz si zo sebou neviem rady, viem ze je to v hlave,no chodila som ku psychologicke,no ta mi nepomohla....

prezývka :)

asi sa nudis.. aked sa clovek nudi, mysli iba na jedlo... tak je. a je... a je...
ty si zufala uz z tolkeho jedenia, preto ti to neustale beha po rozume a preto stale ješ a ješ..

skus sa od toho odosobnit... najst si nejake aktivity, pri ktorych zabudnes na jedenie..

vela stastia moja..

bleee

Nikto za teba neschudne, ziaden lekar, kamarat ani psycholog. Mozu ti vsak pomoct tym, ze ti povedia, kde robis v stravovani chyby a ako ich odstranit. Pripadne pomoct riesit pocity menejcennosti, ktore su pri obezite caste.
Neviem, ku akemu psychologovi si chodila, lebo nie vsetky druhy psychoterapie su pri obezite ucinne. Najnovsie vyskumy hovoria v prospech kognitivno-behavioralnej psychoterapie, skus si najst takeho psychoterapeuta. (napr. v zozname psychoterapeutov na www.psychoterapia-sk.sk)

siska14

zuzic
Je tu založená téma BIB balonik.
Je to v podstate balonik, ktorý sa zavedie do žalúdka (cez ústa), naplní sa tekutinou a po 6 mesiacoch sa vyberie.
V zahraničí sa to bežne používa, mám jednu známu v Rakúsku, ktorá zo 110 kg schudla na 70kg!! Je pravda, že mala balonik zavedený dva krát, ale veľmi si to pochvaluje. Naučila sa s tým oveľa menej jesť. Ja idem na to o týždeň, tak uvidím, čo je to zač.

siska14

nestastna487

Moja, uplne chapem o čom tu hovoríš...mám úplne rovnaký problém, i keď nemám až takú váhu, ale predsa mám nadváhu. Tiež ma chytajú záchvaty pažravosti, niekedy nepoznám dna....preto som sa rozhodla pre BIB balonik. Viem, je to drahé, ale jednoducho takto to už dalej nevydržím. Musím svoje telo naučit jest menej.

kristal

nestastna napis mi napriklad co si dnes jedla a cas o kolkej asi aby sme tu mali predstavu ze kde robis asi tak chyby....