Essence rúž

mellinda

Ak zhanate odtien nude, tak essence jednotka vam moc nesadne. Podla mna je to dost studeny ruzovy odtien, navyse tie ruze strukturou velmi pripominaju lesky, maju v sebe aj take trblietky. Ja som tiez zhanala nieco skor matne, bezove a z tej ponuky, co je bezne v drogeriach a nestoji az tak vela, tak som si vybrala Miss sporty, odtien 020. Je to taka ruzovo bezova farba, nie prilis leskla.

Martinka2

papaja
pozrem sa na nho ja som objavla minule 29N :) ...miss sporty ten ruz okolo 2 eur stoji no a ten lesk ja mam radsej ten hollywood vadi mi ze xxl strasne stipe na perach :(. taky mentolovy je a hollywood mam 3 odtiene a krasne vonaju nelepia :) mas pravdu niekedy sa oplati oobzriet po lacnejsej kozmetike a najdes co hladas :)

papaja

no zbohom penazenka... :DD
ten miss sporty skusim,sice som bola kedysi na drahsiu kozmetiku ale po tom,co som si od nich kupila min.mesiac lesk xxl volume tak ma presvedcili,ze ak najdes vhodny vyrobok nema zmysel pozerat na cenu a ten je kraaaaaaaasny

Martinka2

aj ty zbožnuješ nude rúže?:) lebo ja strašne :) skúšala si Gosh - 134 Darling?:) už sa mi miňa :( ..a potom som minule to riskla s Miss sporty a som si kúpila odtieň s názvom Striptease a krásny je :)a ten essence neviem no páči sa mi na ich stránke www.essence.eu len nehccem aby bol veľmi ružový :( a som objavila ešte Manhattan nejake telové rúže :)

Martinka2

ja viem , len zbytocne mi tu bude stat :( som ho este nazivo nevidela ale predsatvujem si ho pekne tak do telova-ruzova...