Odpanenie

Príspevok v téme: Odpanenie
Ďuri100

mam priatelku ktora je panna a po 3 mesiacoch sme sa rozhodli ze skusime sex...ja uz panic nie som ale s pannou som este sex nemal tak chcem nejake dobre rady zatial som ju 2x palcoval ale ked dam 2 palce tak ju to boli takze len jednym palcekom... co spravit vsetko pre to aby to bolo co najpriemnejsie..zatial si ani predstavit neviem zeby som donej vnikol svojim penisom...tak ked viete niejak poradit..za kazdu radu dakujem

qsyhsynala

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

cista laska

Mládenci, dievčatá nie sú hračky a nástroje vášho sexuálneho uspokojenia. Nie je čestné si dievča vyhliadnuť, deflorovať a potom opustiť. Tým, že ju zbavujete panenstva, zbavujete ju jej nevinnosti a čistoty, ktorú mala ponúknuť svojmu manželovi. Vy kradnete to, čo vám nepatrí. A ony si to nechajú vziať cenu spoznania sexuálnej rozkoše či preto, aby ste ich neopustili, čo je mnohokrát zbytočné, ale aj tak ich opustíte a idete za inou.

Smutná doba, keď každý hovorí o sexe a pritom o ňom nič nevie!

Keď idete s dievčaťom do postele, chcete si vziať jej telo, ale chcete sa s ňou navždy spojiť, spojiť svoj život s jej, starať sa o ňu, žiť s ňou každý deň až do smrti? Nie? Tak prečo jej klamete?

Mať so ženou pohlavný styk znamená mať s ňou svadbu. Keď sa muž a žena milujú, svojimi telami si hovoria toto: som iba tvoj/a, patrím ti navždy a celý/á, si moja jediná/ý. Je pre muža nečestné, keď toto hovorí telom a v mysli si hovorí pre seba iné: som teraz tvoj ale nie navždy, patrím ti teraz a tak dlho, ako mi to bude vyhovovať, nechcem sa viazať, chcem tvoje telo a to stačí, tvoja duša nie je až taká podstatná. A po tebe príde iná.

Muži si myslia, že byť mužom znamená dosahovať čo najdlhšie erekcie a vedieť čo najlepšie sexuálne uspokojiť ženu. Že byť mužom znamená byť machom, ktorý je obdivovaný ženami a ktorý si to vie dokonale užiť. Toto je karikatúra muža. Taký muž je zahľadený do seba, myslí len na svoje ego, ktoré je naviazané na jeho penis a sexuálnu žiadostivosť. Ten nemá čo ponúknuť žene, len svoju prázdnotu.

Pritom to najdôležitejšie na mužovi je jeho čestnosť. Nájsť si dievča s cieľom dosiahnutia ľahkého prístupu k sexu, je pre skutočného muža nečestnosťou. Nájsť si pannu a vedieť, že nechce byť jej manželom a aj napriek tomu ju "deflorovať", je vrcholom nečestnosti. Neskúsené dievča sa odovzdáva celé mužovi, aby získalo jeho lásku. On si neváži hodnotu daru, ktorý mu dala a po čase ju opúšťa. Ona zostáva zranená s boľavým srdcom. Dala mu všetko a aj tak to nestačilo. Chcela panenstvo darovať, ale v skutočnosti ho stratila. Obdarovaný nestál o ten dar, chcel si iba užívať. A ona sa cíti ako padlá žena. A oprávnene, lebo to má byť inak:

Muž jej začne dvoriť, lebo ho niečím zaujala. Priťahuje ho a túži ju viac spoznať. Hneď alebo po čase sa do nej zaľúbi a ona do neho. Vedia však, že zaľúbenosť nie je láska, že trvá dočasne a ak neprejde do lásky, vzťah nevydrží. Stretávajú sa, spoznávajú svoj myšlienkový a hodnotový svet, uvažujú nad spoločným životom. Ich duchovné puto rastie a rastie i láska. Keď láska dozreje, sľubujú si vernosť do smrti, stávajú sa manželom a manželkou a to, čo si doteraz vyznávali slovami: som len tvoj/a navždy, patrím ti celý/celá, tak to si cez svadobnú noc prvýkrát vyznajú aj telami. A potom x-krát až do smrti jedného z nich. Panenstvo dievčaťa je darované manželovi a on ho s láskou a úctou prijíma a uchováva si ho v srdci po celé trvanie manželstva. Ona sa cíti hrdá, že ho dala práve svojmu manželovi, ktorý jej sľúbil vernosť a ktorý ju chcel pre ňu samú a nie preto, aby ju dostal do postele. Jedine táto deflorácia je pre ženu príjemná a čestná, lebo sa odohráva v bezpečí manželskej lásky a bez strachu z opustenia mužom. Len takto je prvé milovanie významným okamihom nielen pre ňu, ale aj pre muža. A len takto koná muž čestne. Ponúka jej celého seba - svoju silu, oporu, ochranu, starostlivosť, celý svoj život. Toto je láska, pre ktorú bol každý z nás stvorený.

Pukavec

Prikladám veľmi užitočný článok hlavne pre mládencov, ktorí si vyhliadli nejakú dievčinu a chcú ju deflorovať bezpečne a čo najpríjemnejšie pre ňu. Myslite na to, že je to pre ňu veľmi významný okamih v živote, tak sa podľa toho aj správajte. -odkaz odstránený-

gglork

Chcem sa spítať mám 15 rokou a mám frajerku ktorá má 14 a napísla mi že by chcela mať sex v 15. Chcem len vedieť či to neni moc skoro. Ďik za odpovede.

nepochopilsi

"Nedokázal by som ju len tak zneužiť a potom ju nechať. Nie všetci chalani sme rovnaký!!!!"

No budúcnosť preverí tvoje vlastné slová. Možno už po prázdninách bude všetko inak..

Maťo777885

Nie, Ja ju fakt milujem a stále sa bavíme o spoločnej budúcnosti. Ja ju ani nemienim opustiť. Včera sme boli spolu a pýtal som sa jej na to či išla pod tlakom. Povedala že nie. Ale máte pravdu že to bolo po 2 mesiacoch skoro. Lenže my spolu iba chodíme 2 mesiace ale poznáme sa oveľa dlhšie.

Podla nej bolo všetko v poriadku aj keď som mal potom výčitky.

Nedokázal by som ju len tak zneužiť a potom ju nechať. Nie všetci chalani sme rovnaký!!!!

nepochopilsi

Maťo, ak jej nechceš ublížiť, tak ju teraz nenecháš. Lebo ak by si ju teraz opustil, ublížil by si jej najviac, brala by to ako zradu od teba. Chcela sex pre to, aby ťa nestratila, bála sa, že za tie dva mesiace by o teba prišla. Ako to, že to nechápeš? Poznáš ju vôbec? Urobila to nie slobodne, ale pod tlakom situácie. A mrzí ma, že si to prijal. Mal by si si uvedomiť, že ten sex je tvoj záväzok voči nej. Ak to tak neberieš, nevieš, čo je láska... Dva mesiace chodenia sú málo, strašne málo na to, aby ťa poznala a nie to aby sa s tebou vyspala.

Hádam to s ňou myslíš vážne. Neviem, prečo si sa čudoval, že na začiatku vzťahu bola voči sexuálnym veciam uzatvorená? Čo si čakal? Že jej povieš, že sa ti páči a ona hneď pôjde s tebou do postele? Chcel by si také dievča ako manželku? A chceš ju ako manželku?

Zamysli sa, aké sú tvoje úmysly s ňou. Či si len užiť a nemyslieť, čo s ňou bude potom, alebo či ti ide naozaj o jej dobro. Výhovorky typu, že som ešte mladý a neviem, čo bude o desať rokov, hovoria samé za seba. Chcel by si takého chlapca/muža, ako si ty, pre svoju sestru?

PS: Ak chlapec povie dievčaťu, že ju ľúbi, neznamená to, že má automaticky právo na sex s ňou. Veľký omyl! Slová ešte nič neznamenajú. Znamenali by, keby si ich vyslovil pred ňou a jej rodičmi v kostole. Máš na to odvahu? Ak nie, tak si ani ty nemal od nej žiadať/prijať sex.