Je to normálne?

Príspevok v téme: Je to normálne?
wewerka

skusim vas trochu uviest do problematiky: v poslednom case byvam chora asi kazde dva tyzdne. stalo sa mi to uz niekolkokrat za sebou, a sice som sa vzdy poriadne nedoliecila, (ano priznavam, mala som sa liecit poriadnejsie), neprekrocilo to beznu hranicu. boli to take typicke chorobky-prechladnutia, ked vas jeden den boli hrdlo, kychnete si, po pripade mate teplotu, na druhy den sa cititte lepsie a potom je to uz uplne v poriadku. vzdy som mala trochu problemy s imunitou, ale nie natolko, aby som kazde dva tyzdne musela zase bojovat s chorobou.(a to sa snazim zit zdravo, pijem teple bylinkove caje, nosim sal, chodim teplo oblecena, ...atd.)...v com moze byt chyba? je to len imuunita a zimne mesiace, alebo to moze byt nieco vaznejsie?

wewerka

zase som chora:) no nepracujem v skolstve, ale studujem plus brigadujem. dusevne som na to celkom dobre - sice sa moji rodicia rozvadzaju a tak dalej, ale znasam to fajn, teraz som sa pri nadchadzajucej jari citila plna sil, este dnes doobeda som sa citila uplne zdrava. len rano som sa zobudila so slabou bolestou v hrdle. odrazu ma vsak v priebehu pol hodinky chytil zachvat "chorobnosti" a uz som zase uplne odpisana. asi to uz budem riesit s imunologickou:/

zizi

Nepracuješ v školstve? Poznám takéto prípady začínajúcich učiteľov. V každom prípade by si si mala totálne zregenerovať organizmus, oddýchnuť si a nabrať nových síl. Papanie ovocia bude potom účinnejšie.

katika18

Zdravim! Urcite by si mala navstivit lekara. Prechodena chripka moze viest k zapalu srdcoveho svalu, co je velmi nebezpecne, ak sa nezachyti vcas.
Na zvysenie imunity odporucam kvapky Imunnal - vlastna skusenost.

wewerka

dakujem za rady:) ovocie zeleninu sa snazim, teda hlavne tu zeleninu, no u mna je to tak, ako nahle zacnem poberat vitamin c v tabletkach, alebo brat ine vyzivove prvky, spravidla vzdy ochoriem...uvazovala som aj ci to nie je tym, ze si to namyslam ale dospela som k nazoru ze nie....

xyxy

Viac ovocia pri zníženej imunite pomáha.Chorobu by si mala riadne vyležať, nedoliečené bronchitídy vraj možu nechať následky, viem, že sa to nedá vždy koli zamestnaniu, ale zdravie by malo byť na 1.mieste.