krem na ruky,ktorý mi ich zjemní

sharon ston

dakujem vam za vase rady,určite si niečo vyberiem.som rada,ze ste mi poradili i cenovo prijatelné výrobky,je teda na mne,aby som si niečo vybrala...prajem pekný den!

klarka1

neutrogena jednoznacne- mame v kancli 20% vlhkost vzduchu a ja mam este aj citlivu pokozku, tak si viete predstavit, co to spravilo s mojimi rukami, popraskane az do krvi a to som ich mala natrete vselicim skoro non-stop, az neutrogena mi pomohla, teraz mam uplne hladucke, ani chrasticka, jemnucke, odporucam.

joni_

mne sa najviac pacil, z toho co som doteraz mala, od Dermacolu Hand elixir, v takej fialovej tube. Vyborny, super, len sa neda zohnat v obchodoch, nikde ho nemaju :( takze asi len na nete. Velmi rychlo sa vstrebava, nezostavali mi mastne ruky
tu je popis:
HAND ELIXIR
Omladzujúci krém na ruky
Chráni pokožku rúk proti predčasnému starnutiu a škodlivými vplyvmi prostredia. Mikrokvapôčky oleja z makadamiových orieškov, maslo karité a vitamín E poskytujú intenzívnu hydratáciu. Zvláčňujú a stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu a prispievajú k udržaniu krásnej pokožky rúk. D-pantenol posilňuje krehké a lámavé nechty.

squirrel

ja som mala vysušenú až popraskanú pokožku, v jednej časti s exémom, no nepomohli mi ani bioderma atoderm, ani neutrogena, ani nivea SOS, ale obyčajná nechtíková indulona. pokožku rúk mám teraz jemnú a hebkú, aj keď nepoužívam krém často, ani pravidelne. nie vždy je to drahšie aj účinnejším prostriedkom. chystám sa vyskúšať aj excipial protect na ruky, ale zatiaľ naozaj nemám dôvod experimentovať.