Ako mám pribrať ?

agaven

ze pivko a b konplex a kvasnice podporuju travenie aj niektore caje na travenie ale poznam ludi co zjedia 6 knedli atd.. a vobec nepriberaju su ako kost pokial sa citis dobre a papas tak je to ok..ale papaj ako pisu aj ostatny

Bebe21

tucne jedla, sladkosti a udeniny? ale tieto jedla maju vela cholesterolu, cukor, co nici zuby a odvapnuje kosti a neviem, co este.. takze ja by som na tvojom mieste radsej pridala do stravy orechy a semiacka, to nemoze nikomu uskodit (no, mozno len tym, co nechu kila navyse :))

cappy

mmmmm:
a to si popri gaineru aj cvičil, ci len vela jedol?
..lebo ja som 5 kg dala hore ked som brala B12...a potom som do posilky chodila, to mi trosku vytvarovalo postavu...ale kila hore uz nesli...ale proste uz si nemozem dovolit posilku aj trenera..takze chcem aby som pribrala inym sposobom, len neviem jak =(

mmmmmm

ten gainer odporucam aj ja mam 16 a pribral som z 47kg na 57 kg a nejde oto ze som pil len gainer hlavne musis jest dotho a vela potom prestan brat gainer a ide to samo proste ma nastartoval tak ze teraz nwm prestat jest :D

Rebekita

Jedz hlavne kalorické a tučné jedlá,udeniny,sladkosti,ovocné džusy a šťavy,veľa obilním,hlavne biely chlieb.Napíš akú maš váhu a vek.

Deee

0vecka sa vyzna...skutocne vyskusaj ten gainer, ale nie ze si kupis 1 kg a budes ho setrit tri mesiace, kazdy den minimaaaaaaaalne jedna davka s mlieckom alebo vodou, podla toho co ti bude chutit, mozes kludne dve aj tri davky denne, zvysis prijem bielkovin a sacharidov a kila pojdu pekne hore a ak k tomu pridas cvicenie nebudu to len obycajne kilecka smerom hore, ale aj svaly :-)

kuk

Daj si nejaky dietu, kde si budes odopierat, co ti chuti. To je idealny sposob ako pribrat. Zo zaciatku sice schudnes, no nastartuju sa ti chutove pohariky tak, ze potom zjes ovela viac, nez kedykolvek predtym. Nejedz nasilu, tak nepriberies, iba si privodis zaludocne problemy.

vikušša

ty sa ale mas..aj ja by som si chcela klast otazku ,,ako mam pribrat?..,,no takze ti poviem len toto mas velku vyhodu:mozes do seba hadzat co len chces..mas neobmedzene moznosti jedal a sladkosti..zato MY pritele si musime davat pozor.doporucam ti aby si jedla tak ako ti chuti a ver tomu ze priberies!po case :)

prezývka :)

treba dostatok pohybu.. a jest kolko ti chuti... lebo jest a nehybat sa, to nestaci..vidim to na mne a na mojej sestre.. a doslo mi to včeraa..
ona ked zacala cvicit, zacala priberat a pribrala asi 7kg postupne.. pomalicky..

ja zo sebou nic nerobim, lebo mam vsugerovane, ze som chuda, tak načo mam cvičit, ani nelyzujem, proste nič.. cely den v kancli, potom doma pri TV alebo notebooku... lemra lemrava som... zjem dost, alenič sa na mna nenalepi..len to mnou prejde...

takze, hura do pohybu.. snad sa donutim aj ja :)