chlpky na nezvycajnom mieste :(

Príspevok v téme: chlpky na nezvycajnom mieste :(
kukuk2

dobry den ,chcela by som sa spytat...mam chlpky v oblasti pod pupkom... neviem ci je dobre si to zacat vytrhavat?? laser som skusila a velmi mi nepomahala a epo elektric.ihle mi zostavaju jazvicky(zrejme alergia na sitie alebo vpichy na kozi, pretoze ja mirobia hned zle hojace sa rany a potom jazvicky)..nema niekto podobnu skusenost? a chcela by som sa spytat ci je vhodne si to zacat trhat. dakujem za pripadnu odpoved, prajem pekny den :)

smailjj

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

gigi-gigi

a tiez by ma zaujimalo, ako je to s chlpkami na prstoch..uz dlhsie si ich odstranujem holiacim strojcekom..mozu sa mi kvoli tomu "zhustovat" teraz?

delphia

olivia laser ti vyhubi tmave ochlpenie- resp. vypali ich folikuly, z ktorych vyrastaju. ale nik ti nezaruci, ze ak mas hormonalnu nerovnovahu, tak hormony neaktivuju ine folikuly a ze z nich chlpy nezacnu rast. takze v 1. rade treba dat do poriadku hormony a aj vysledok epilacie bude lepsi.

OLIVIA77

ja som si ich rok dozadu ešte trhala tiež a je pravda, že potom rastú ako pobláznené..ale je tomu vyše roka, čo beriem HAK ( lebo pôvod mojich chĺpkov je hormonálny - zvýšený testosterón ), ale je to teraz o dosť lepšie, hlavne na bruchu a v dekolte..delphia, ja by som sa chcela spýtať, či má ten diodový laser účinok v mojom prípade, čiže hormonálnej poruchy..lebo som počula, že to opäť začne rásť..ďakujem za odpoveď ;) najviac by som si chcela dať odstrániť chĺpky na nohách..

cappy

ee...nemusis sa bat...ono ti to akokeby vybieli...ale po takej hodinke, je to opat take iste..chcela som vyskusat aj cukrovu pastu, ale nemam odvahu =) ...to zatial iba na nohy

delphia

ano, chlpky na tvari su normalne, ale jemne a svetle- tzv. lanugo. no ani zdaleka nieje normalne ochlpenie tmave a tvrde. baby naozaj si ich dajte laserom odstranit este skor, nez ich vypestujete trhanim na velkej ploche.

IRE88

Mám rovnaký problém ako ty. Viem o čom hovoríš, bruško neopálene a tmavé chĺpky...Asi tak pred 3rokmi som si tie chĺpky na brušku oholila a teraz to je strašne. Zo zaciatku som si to stale holila, potom ma to prestalo baviť, čakala som kým všetky dorastú a teraz sa chystám odfarbovať na leto. Keď sme pri tom baby, kolkatku peroxid mám použiť ??