Prehnaná žiarlivosť ???

Príspevok v téme: Prehnaná žiarlivosť ???
IRE88

Ahojte, som Ivet a mám 19rokov, o 4roky staršieho priateľa s kt. som 2roky. Ide o to, že on keď je niekde s kamarátmi vonku alebo na chate,vypije si a zatelefonuje mi že ako mu je super, pritom ani nevie kde je sever. Ja som v tom čase doma a vždy mu do telefonu nechtiac poviem niečo čo ho rozčúli a pohádame sa. Ja by som sa tiež išla von baviť ale nemám s kým, aj by bolo ale každý má iné plány a ja sa vnucovať nechcem. Asi som moc žiarlivá. Niekedy sa fakt pohádame len mojou vinou pretože si myslím že na mňa nemá čas.Čo mám robiť? Poraďte prosím..

IRE88

zabiatko
Máš pravdu, včera bol moj priatel na koncerte, zavolal mi, napísal sms aj viackrát, vedela som kde je. Ja som samozrejme bola doma a nudila sa...Dnes ma prekvapil keď mi z toho koncertu priniesol tričko kapely :) Len problem je aj v tom, že on keď niekam ide, ja som doma a nemám čo robiť. Mám malo kamaratiek..

zabiatko

ire , bud vcelku rada ze sa ti ozve aj ked je v kolektive kde je zabava a on si da tu namahu a zavola....ja by som toto urcite skor brala ako to, ze ked sa mi chalan neozyva-vecer ak dokonca povedal ze este brnkne viem ze uz niekde hyri a ja ani neviem poriadne kde..

Lily.

Inak, ja to beriem tak, ze ludia sa navzajom nevlastnia, cize nikto nam nikdy nebude skutocne patrit a ani my nikomu. Nemame tym pravom ziadnu povinnost ani pravo druheho zamerne menit a kontrolovat. Vetko je mimo nasu kontrolu, hlavne tie zeny co si na kontrole svojich poloviciek tolko zakladaju, sa castokrat divia, ze ako je to mozne, ze ich podviedol ich milovany, ze ho nedokazali ustriehnut. To je zivot, ten nemozno uchopit a zadrzat ako sa komu paci. Ludia su slobodne bytosti a ziadna ziarlivost na tom nikdy nic nezmeni.

Lily.

To znaci, ze ta ma rad a i vtedy si na teba spomenie. Ked by ti nezavolal, mozno by si tu vypisovala, ze preco ti ani raz nezavola aspon pocas tej doby. Ked na teba zabudne, vtedy si uz mozes byt ista, ze uz na teba tolko nemysli. Aj ten moj mi castokrat zavola, ked je s kamosmi, ja som sama furt doma a kukam telku ci citam si a ani sa mi nikam nikdy nechce, a rada si ho pocuvnem, ze mu je fajn.

fiha

no teda, ty sa pytas ci si ziarliva ked priatel ide von s kamosmi a opije sa a potom vyvolava??? nooo tak neviem co som potom ja, lebo ten moj chudacik ani nejde nikam. vacsinou..alebo len so mnou.....a nedajboze este aby tam bola nejaka kamoska byvala......

Khana

Deee to bude zniet uplne uzasne. ,,Milacik prosim ta, ked sa budes zabavat tak vtedy mi nevolaj, tazko sa mi pocuva, ze sa mas super a ja nie som pri tom."
Toto ma veru este nikdy nenapadlo povedat priatelovi.

asdf1

tak mu povedz,že si mimo mest s kamoškou-nech si nemyslí,že budeš nanho čakat a mysliet zo založenými rukami.

Deee

rozhodne by som ho poprosila, aby mi vtedy nevolal, ved ja ked kavickujem s kamoskami, tiez manzela neobtazujem klebetami a tym aka je kava super...