2 krat do tyzdna menstruacia?

Príspevok v téme: 2 krat do tyzdna menstruacia?
otazocka 19

Ahojte,beriem antikoncepciu jeanine. Minuly tyzden v piatok som dostala menstruaciu,hoci som nemala 7-dnovu pauzu,dokonca balicka mi ostavalo este 5 tabliet. Ale beriem antibiotika,tak som myslela,ze to kvoli tomu, aj doktorke mi po telefone povedala,ze to moze byt od toho,ze nemam stresovat. A ked som sa pytala,ci dostanem aj potom ked vyberiem tych 5 tabletiek,tak povedala,ze uz nie. No a tie tabletky jeanine som dobrala v utorok a dnes som dostala znovu menstruaciu,hoci mi ta predchadzajuca skoncila len v pondelok. Mate niekto podobnu skusenost? Je to normalne? Sak nemozem mat 2 krat za tyzden menstruaciu. Dakujem.

otazocka 19

Dakujem za odpoved. No ja mam teraz tu 7.dnovu pauzu,od utorka. Ale aj tamto predtym vyzeralo ako riadna menstruacia a aj toto sa javi. Cize ako tomu mam chapat? Tamto bolo len krvacanie a toto je menstruacia? A ano,viem,ze nie som dostatocne chranena.

neva

Antibiotika spôsobili krvácanie mimo cyklu, nebola to menštruacia. Pokračuj v užívani, tak ako treba, a urob si 7 dňovú prestávku. Mysli na to, že v období počas užívania antibiotík si nebola dostatočne chránená, krvácanie to len potvrdilo.