Výčitky svedomia

Príspevok v téme: Výčitky svedomia
Arron

Chcem sa Vás opýtať, čo by ste robili s "výčitkami svedomia" aké mám ja. Mám 27 rokov a problémom je, že vždy ked nadviažem nový vzťah objavia sa u mňa výčitky svedomia čo sa týka mojich predchádzajúcich sexuálnych partneriek - jednoducho mám výčitky že som mal s nimi sex - či už sme spolu chodili alebo to boli aj prostitutky. V podstate si uvedomujem, že čo bolo - stalo sa a dôležité, je čo bude ďalej, ale neviem to v sebe potlačiť. Pritom vo vzťahu som nikdy nikomu neverný nebol, ale ked som sám tak som si "užíval". Neviem, či je to spôsobené OCD, ktoré mám tiež a spôsobujú mi vo vzťahoch tiež problémy - jedná sa o vtieravé myšlienky (myšlienky ktoré sú vám nepriemne a neviete sa ich zbaviť) týkajúce sa mojej partnerky, alebo jej rodiny.
Samozrejme, nejadná sa o nejaký tragický problém a určite je tu mnoho ľudí, ktorí majú väčšie starosti, ale do značnej miery mi to spôsobuje v partnerských vzťahoch problémy. Chodil som k psychologičke - moc to nepomohlo. Veľmi pekne ďakujem za každú radu.

Holubica51

Homosexuál nedokáže milovať.To čomu hovorí láska je len pud tela.Je narcista pre vlastné uspokojenie využíva ostatných,vždy hladá niečo nové,nové sexuálne známosti nikdy nie je spokojný.Uznáva kult tela a jeho myslenie je nebezpečné a psychopatické takže bacha na to!Skutočne týchto nebezpečných sexuálnych psychopatov a deviantských delikventov by mali separovať od normálnej spoločnosti!!!

PhdrUniversum

Chcel by som autorovi ktorý napísal túto tému položit zopár otázok:1.Aký má názor na homosexualitu z náboženského prírodovedného a spoločenského hľadiska.2.Či sa zodpovedne a svedomite voči všetkým ľudom s ktorými sa v živote stretol zachoval tak akoby to očakával aj od ostatných.3.Či by nikdy nezneužil svoje postavenie v práci keby zastával aj vysoký polititický alebo iný post.4.Či mu nechýba vlastná rodina a deti ktorým by dával ten najlepší morálny príklad.5.Či sa cíti štastný keď sa jeho rodičia opýtajú to čo už dávno vie..kde sú naše vnúčatá......

menooo

ale netrep prosim ta :D
bud vdacny a idz dalej sprav si dajaky plan zivota, nechaj v nom miesta aj na prekvapnia a horsa hejsa :D

really

Pozri sa na to z iného pohľadu. Nie je lepšie mať sex iba so svojou manželkou? S tou, s ktorou máte spoločný život? Veď si to predstav, máš ženu, ktorú miluješ a spomienky na všetky tie intímne vzťahy predtým. Nebolo by lepšie, keby ich nebolo a mohol si to mať iba s ňou? Myslím si, že ja by som mal výčitky tiež. A keďže som rovnako muž ako ty, viem aké je to ťažké vydržať do svadby. No rob pre to niečo. Užívanie si, to robia chlapci. Rob niečo pre to, aby si mal ženu. A potom - môžte to robiť každý deň,bez výčitiek, 2x :D Nie je to super?

Niekde tu padla otázka či si veriaci - tam by bol spôsob ako sa zbaviť výčitiek a napraviť to.

Držím palce, lovu zdar ;)

Lacnetemy

Najlepšie na tom celom je to že si nejaký buzeratský hovnocuc vymyslí tému aby niekoho očiernil a ešte v ten deň si tam pridá sám 10 príspevkov.Pritom sám má problémy zo sebou,nešťastný deviant ktorý ani nevie aké je to zo ženou aj by chcel ale je od narodenia pošahaný a preprogramovaný.A ešte sa tváry ako malý boh z nejakej zasratej dediny a stanovuje tu morálne dobré etické zásady a keby tu mal popísať ten svoj úbožiacky život koľko nasvinil na ludí len aby sa o centimeter zdvihlo to jeho pomýlené buzna choré nízke ego akými špinavými spôsobmi je schopný a bol schopný podvádzať v robote aj svoje buzerantské štetky kolko ich vystriedal o tom taká despota nepovie....