Nechapem-pacia sa mu moje protiklady!

Príspevok v téme: Nechapem-pacia sa mu moje protiklady!
loliana

Nerozumiem jednej veci. Obcas moj priatel okomentuje zeny, ktore niekde stretne alebo spozna. Napr. uradnicka v banke, lekarka, niecia kamaratka alebo herecka v TV. Vnimam to relativne normalne, akurat nerozumiem tomu, ze vsetky, ktore sa mu pacia a predstavuju akoby jeho idol, su mojim protikladom. Vzdy ide o nenapadne, skromne, tiche, krehke a na pohlad sympaticke dievciny, pritom ja som energicky vichor, co na srdci to na jazyku a ani na prvy pohlad nie som prilis mila, lebo sa tvarim (nie zamerne) vazne a prisne. Mam z toho trochu nervy, lebo som trochu ziarliva a bojim sa, ze raz pride nejaka tutka a prave na svoju krehotinkost ho zbali a ukradne mi ho. Nemam prilis tieto typy v laske, lebo casto tie citlive skromne babiky su zakerne prespekulovane potvory, len to na prvy dojem nikto nevidi!

loliana

MMMaruska,

dik, za povzbudivy prispevok :-)Nie som nejaka histericka harpia co sa len hada a presadzuje si svoje. Ked si za niecim stojim, tak zabojujem ale nie za kazdu cenu a to vo vsetkom. Povzbudila si ma, aby som bola sama sebou. Dost som podobna priatelovej mame, tak mozno plati u nas to, ze si chlap hlada zenu podobnu mame. A Co sa tyka toho, ze by pri mne musel posluchat..Tak to ani zdaleka nie som taka, ako moja predchodkyna. Tam bolo stale len po nej. Viem, ze su mu sympaticke mnohe co su mi protikladom, ale vsimla som si tiez, ze to robi aj preto, aby som trochu zaziarlila. Naposledy co komentoval sa vytahol pred kamosom, ze tam a tam bola taka kocka a ked som ju na druhy den videla a pytala sa na nu, gtak zrazu bola len sympaticka. Minule ma tiez namotal, ze na skoleni sedi s takou fajn babou a kockou a ked sme ju raz stretli, bola z toho skareda 4O tnicka, akurat ze mozno vesela a zase sa branil tym, ze nevravel ze kocka, ale len symposka. Pritom som si ista, ze ju opisoval ako mladu kocku. :-))

loliana

to bibba---

Dala som prispevok do dvoch kategorii- Temy nie o zdravi a neskor do psych. problemov, lebo som mala pocit, ze to tam asi bude lepsie a viac ohlasov. Takze myslim, ze nic sa nevymazavalo.

MMMaruska

Možno ho tie ženy nezaujímajú ako že sa mu páčia, ale preto že sú uplne iné ako ty, a tým sú pre neho zvláštne. Nie v tom zlom, že takú by ťa chcel, ale že je to pre neho zaujímavý zážitok, neviem či sa dobre vyjadrujem...

A podla mna, ako ti tu písali, že krotiť sa a tak, neviem, ale podla mna sa nemá význam meniť... Kvôli nikomu. energicky vichor, co na srdci to na jazyku a ani na prvy pohlad nie som prilis mila, lebo sa tvarim (nie zamerne) vazne a prisne, to je predsa super:)

loliana

Aha, mas pravdu, teraz mi to doslo, ked som si to este raz riadne precitala :-)) Ospravedlnujem sa! Ale aj tak si myslim, ze nic nenaznacuje. On to ani tak nekomentuje len predomnou. Skor povie ako zazitok mne aj svojmu kamosovi alebo v nejakom kolektive koho stretol alebo videl a tak. Ked kedysi zaslintal nad nejakou babou len predomnou, tak som sa k tomu aj vyjadrila ze mi to vadi a pod a uz to nerobi, len ked mu to vyleti nahodou z ust.

loliana

Dakujem za prispevky. To s tou impulzivnostou je pravda. On tvrdi, ze aj ked ja som protiklad, on to vraj vidi aj vo mne.
A pre usiko....
To bolo celkom mile, ze chlapec mi asi neviem povedat ze ma lubi. Ten moj chlapec rovnako ako ja taha na 30 a ze sa lubime si nemame problem navzajom povedat. Sme spolu uz dlho a mame spolocne plany. On sa ma isto neboji. :-) Vie aka som, ale vie si aj dupnut a presadit svoje. Som sice impulzivna, ale nie nekompromisna. A hadok sa on bat nemusi. Ked pride konflikt, vzdy to riesime komunikaciou a vsetko si vydiskutujeme. A ani naznacovat sa mi podla mna nic nesnazi. Keby by nieco chcel, on mi to povie bez servitky na rovinu :-)

bibba

tie zeny ktore opisujes, to bude zrejme ten jeho TYP. lenze aj ja mam nejaky "typ" muzov, a stale to neznamena, ze sa nemozem zalubit do uplne inaksej povahy alebo do niekoho s inym vyzorom... hmm, mala si asi stastie, ze ho mas aj tak :)

usiko

nechapes?

ja som pochopila uz tvojho prispevku...chlapec ti asi nevie na rovinu povedat, ze ta lubi, ale keby si mohla byt jemnejsia, krehkejsia....tak to robi takto, pretoze ta nechce zranit, alebo sa boji dalsej hadky alebo hocico....ale urcite ti tymto chce naznacit, ze by si sa mohla podla neho krotit......

...tym netvrdim, ze sa musis, len sa snazim z opozorovaneho vydedukovat a toto mi vyslo....