Facebook

pasis

Prosim o pomoc mne sa stala takato vec na fejse nemohol som sa prihlasit na stari faceboo tak som otvoril novy a teras mam dva a mejlovu adresu mam na obydvoch istu len heslo som zmenil a teras sa mi otvorene obydva jak mozem zmazat abi ostal len 1 poradte mi prosim co mam urobit ktorim postupom ale podrobnejsie poprosil bi som vas lebo ja sa moc nerozumiem len trocu dakujem vopred vam.

313

neviete,da sa nastavit,aby moje prispevky chodili len na moju nastenku,nie do noviniek ostatnych?? proste aby videli niektore prispevky,len ak kliknu na moj profil,nie hned v novinkach..noo pokial viem sa to neda..

blablablabla

Čaute, možno mám takú blbú otázku, len nechápem, prečo mi za deň príde aj niekoľko žiadostí o priateľstvo od úplne cudzích ľudí?! Len nedávno som sa nanovo zaregistrovala na fb predchádzajúci profil som zrušila a odvtedy mi stále chodia tie žiadosti a neviem prečo. Samozrejme že viem, že si žiadanie o priateľstvo môžem vypnúť, len by ma teda zaujímalo, prečo ma toľko cudzích ľudí žiada o priateľstvo...

za8icka

No a nebola to skor aplikacia "Who follows you on facebook?" Lebo to ti ukazuje kto sleduje tvoj profil s tvojich priatelov, ale v zmysle ze komentuje tvoje posty,statusy,fotky atd.

Pokial nechces aby tvoj profil a informacie o tebe videl kazdy okrem tvojich priatelov, mas tam moznost nastavenie sukromia.

ele

Raz si moja kamoska dala publikovat vysledok aplikacie "Zisti si, kto prezera tvoj profil", ja som si len na to klikla a automaticky sa mi spustilo 10 mien, bolo to prekvapujuce. No a nemusela som byt vo funclube ani nic podobne. Potom som to este niekolkokrat spravila, vzdy tak ze som si klikla na kamoskyn profil kde mala vysledok tejto aplikacie, az jedneho dna som to u nej nenasla a odvtedy som to nevedela spustit ani ked som sa stala fanusickou :(( Inak dost mizerne ze mi chodia osobne spravy od neznamych muzov ze mam super fotky, cest fotografovi aj fotenej, bla-bla... fuj. Pitom mam jasne zablokovane prezeranie fotiek len na priatelov, takze urcite to je naschval pripustne, aby sa ludia na seba namotavali viac a viac. Nakoniec z toho vznikne Faceshit a vsetci sa odtial zmazeme :(