Pre vsetky novomanzelky

[zruseny17]

ja som vydata 4 roky,mam trojrocneho synceka a stale je to rovnako krasne ak aj nie krajsie:)a obrucky nosime obaja,ved je to symbol nasej lasky,ucty a vernosti,nikdy ich nedavame dolu,pripominaju nam nasu lasku:)

anamarie

dobra vila, hej, ja viem, dat 10 000 Sk za saty, ktore ma clovek oblecene pol dna, ved to je hlupost. Uz nevedia, co za to pytat, zdieraci. Vyklady som si pred svadbou nepozerala ani ja, mna to vsetko zacalo zaujimat, az ked sme sa mali brat. No ved uvidis, ci sa to v tebe nezmeni, ked ta poziada o ruku:)

dobra vila

anamarie - tak to mas super, ze ta to vyslo cca v takej cenovej hodnote, lebo tuna sa ti oplatia pozicovne, saty kupovane su za horibilne ceny... Ja vseobecne nie som velky fanatik svadieb, akoze rada vidim svadby, ale ked ide o mna, tak by som vedela zit s priatelom aj bez toho, aby sme sa vzali... Asi som pesimista....Ani vyklady so satami nechodim pozerat s iiihanim, ze ake si raz poziciam :D. Najradsej by som brala tie najjednoduchsie, ak vobec, lebo tie cacky backy nemusim :D.
Hlavne ze si stastna a pevne verim, ze to vydrzi, nie je nic krajsie ako stastne manzelstvo... Zatial je dobre, kym sa ti na tie saty prijemne pozera, tak to pokojne rob :).

zdenulka

anamarie.myslim ze desat zien ich nemalo pred tebou..a neviem co je na tom az take hrozne ved su vycistene..nechapem..

anamarie

datelinka, to ma mrzi, zdala si sa mi nejaka stroha. Tak si daj ibuprofen a chod si uz lahnut, ked mozes, dufam, ze sa ti coskoro ulavi.
dobra vila, dakujem. Aj ja som si vsimla, ze na Slovensku sa obrucky nenosia casto. U nas ich nosi drviva vacsina manzelov. Ja tu svoju nosim rada. Saty som mala kupovane preto, lebo nezijem doma a tu sa mi ziadnu pozicovnu vypatrat nepodarilo. Tu sa saty kupuju. Podla mojho internetoveho vyskumu ma moje nove saty upravovane na mieru stali rovnako ako tie, co poziciavaju v salone Nicole. Bez toho, aby ich malo predo mnou oblecenych 10 zien. Brrr.

dobra vila

Tiez ti zelam vsetko dobre, nech vam to s manzelom dlho vydrzi. Mne to tvoje manzelstvo tiez pride este take cerstve, aj ked su tomu "uz" dva roky, lebo vsetko je pekne, svieze, iba teraz zacinate vlastne spolu vas zivot ako manzelia. To je este nic...uvidite, co bude po 10, 20-tich :D

Ja nie som vydata, este mam cas, ale zvycajne obrucky u manzelskych paroch, ktore poznam, asbolutne nevidavam... U muzoch vobec, u zien ma napada jedna, co ju nosi niekedy. Ale je to pochopitelne... ani neviem, ci ja by som ju nosila... asi nie.. skor by som ju odlozila na nejake miesto a chodila skor ocumovat to, ako svadobne saty :D.

Tie tvoje svadobne saty ma trocha zarazaju, nie v zlom. Ani nie to, ze ich chodis pozeras, ale nejako nevidim v tom zmysel vyhodit velke peniaze za saty, ktore si dam raz za zivot... Uplne zbytocne, nezmyselne, ale tym nechcem navazat, samozrejme, len sa mi tak troska zastavuje rozum nad takym! :D

datelinka

anamarie, nepoznáš ma, ja mám úsmev na tvári takmer celý deň. ale možno je to cítiť to, že ma dnes príšerne bolí hlava.

anamarie

mate59, dakujem ti. Aj ja ti zelam vsetko dobre vo vasom vztahu. Ako dlho si uz zenaty?
jajka, deti este nemame, tiez sme spolu zili 5 rokov, nez sme sa vzali, ale manzelstvo nam vztah veru zmenilo. Na slovo manzelka ani na nove meno som si nemusela nejak specialne zvykat.
datelinka, ved ber zivot trochu s usmevom, neviem, preco znies tak trosku tvrdo.

jajka001_

máš deti?
ja sa som sa ako novomanzelka ani necitila, kedze sme spolu zili uz pat rokov predtym. dlho predlho som si zvykala na nove meno a na oslovenie manzel, manzelka.

mate59

v prvom rade ti gratulujem,nech vám to vydrží až do smrti,je pekné,že máte dobré manželstvo,ja som ženatý moc dlho a tiež je to stále krásne.