Ako zrusit - centrum.sk?

Hammilton

Ak mate pobox.sk, tak tam sa dá teoreticky to urobiť tak, že vpravo hore, kde máš napísanú svoju adresu, tak vedľa toho je záložka nastavenia. Tam vojdeš a zasa vyberieš záložku personalizácia. Tam vyber záložku Filtre. A tam máš pár políčok. Tam kde je napísané 1.podmienka tak vyber možnosť "adresa odosielateľa obsahuje" a pod to daj slovo infotext. A zvoľ akciu zmazať, alebo presunúť do spamového koša. A to je všetko. Ja som to len teraz našiel a urobil, takže neviem ako to funguje, ale držím palce. Pa.

senor

Úžasné, že nejde zrušiť spam menom infotext. Ja mám e-mail jak na centrum.sk, tak aj na gmail.com. No asi fakt na centrum.sk prestanem používať e-mail kvoli sprostému spamu menom infotext. A zostanem iba na gmail keďže na gmail také hovadiny nechodia.

bobobik

neda sa to zrusit samo od seba. Pol roka nepouzivat a potom by mal sam zaniknut. Je to ine ako na gmail tam sa to da zrusit aj hned po par krokoch ale centrum email sa neda len tak.

senor

Dá sa nejak zrušit otravný infotext na centrum.sk? Mňa to stále otravuje, považujem to za obyčajný sprostý spam. No mám vytvorený filter, kde má infotext presúvať do spamového koša a tam mazať, mám aj filter, kde je infotext blokovaný, no napriek tomu mi prichádza do príchodzích mailov ten sprostý infotext. Aj tak ho nečítam, len mažem. Už ma nebaví stále mazať, radšej by som bol, keď by sa dal nejako blokovať. Má niekto nejakú radu, dá sa nejak tomu brániť?

lost

Aj ked to zrusis, to ti posielat budu stale, pravdepodobne... je to spam. tj. ja si mozem dat hociaky email ako odosielatel..

pivonkova

Aj ja to chcem vedieť.Niekto mi posiela sústavne v AJ ponuky a ešte som zistila, že ich používa v mojm mene. Mne nadávajú čo im to posielam.Chcem to úplne zrušiť a aby sa už nedalo meno použiť.Dík

puzzlik238

no tak s tym pol rokom nepouzivania je to blbost. Ja pouzivam gmail uz 4 roky a email na centrum mam stale nakolko mi chodia spamy z mojho konta na centrume na gmail a leze mi to dost na nervy.

ja333ja

lost - mne napriklad na : helpline@centrum.sk este nikdy neodpisali , a nechcem mat centrum.sk idem na inu schranku a tejto sa chcem zbavit.