Pocitujem stres.... A silne teplo .

Príspevok v téme: Pocitujem stres.... A silne teplo .
Bibi-112

Stres zazivam pomerne casto , Asi aj vtedy ked netreba. Som prvacka na VS a buduca zachranarka. Nadherne povolanie... Ale vzdy ked om v nemocnici tak zazivam fakt stres. Stres zo stresovych situacii . Stres na vizite ked sa bojim ze niekto sa ma nieco spyta , ze nebudem vediet dostatocne dobre zareagovat , strapnim sa. Stres ked odoberam krv. Toez sa bojim ze to dobabrem . Stres stres stres... Mam pocit akoby od tej konkretnej cinnosti zavisel svet . Pri tomto vsetkom pocitujem casto akoby silne teplo v tvari,casto som asi aj taka cervena , a rychli pulz. Snazim sa normalne dychat ale vacsinou to nepomaha. Inak som pomerne kludny clovek ... Len taketo stresove situacie ma privadzaju do zufalstva... Stresujem aj ked nemusim !ale preco ??? Ako byt pokojny... ?? Mam pocit ze sa mi to nikdy nepodari ....

bmw

ako sa prejavuje stres?? dlhodoby stres, lebo chodim po vyšetreniach a nič mi nie je, ale poslednu dobu mesiac, sa citim tak unaveny, búšenie srdca, nechutenstvo, nič nezjem poriadne, toto je stres?? mohol sa vo mne kumulovať roky?? obdobia boli stresujuce, len vtedy som to nepociťoval, len teraz, s odstupom času, unavým sa už pri umytí riadu, myšlienky mam rozhádzané, kým si nedám persen forte tak mi nie je dobre...ako sa mam zbaviť tohto stavu...psycholog? kineziolog?? reikista?

RNG

Skuste vytazok zo zeleneho caju, L-theanine.
V davkach 2x 200 mg celkom slusne ukludnuje mnohych , pricom sa jedna o nevinnu aminokyselinu=potravinu.
Niekomu pomaha SJW, niekomu SAM-e a niekto, co ma malo GABA v mozgu sa ukludni s Picamilon -om(mozgovu barieru prekracujuca zlucenina GABA s B-3, kyselinou nikotonovou).
Niekomu robi dobre zase stress B zmes B vitaminov.
Proste doplnit, co cloveku chyba a preto ma rozne problemy, v tomto pripade narusene hladiny neurotransmiterov.

hviezdička

Dobry večer, aj ja preživam strach zo všetkeho,stači ak niekam idem niečo vybaviť ahned stresujem, aj ked viem že to dobre dopadne. Bola som stym u lekara, predpisal my frontin, ale tu na nete som si prečitala že je to navykovy liek,ja ho beriem len 2 tyždne,ale nechcem ho brať, idem sa vydavať a so snubencom by sme chceli babetko. Poradte čo mam robiť dakujem....

romo

Je tomu viac ako stvrtstorcie co mi zomrel otec. Po smrti som vecer pred osudnym dnom citil vnutorny nepokoj, ktroy som dovtedy nepoznal. Na druhy den mi prislo nevolno, srdce mi zacalo rychlo bit a prepadol som panike. Odvtedy sa trapim takmer denodene. Beriem lieky na ukludnenie ak sa to uz neda vydrzat, za ten cas som stratil zmysel pre humor, bojim sa samoty, stiesnenych priestorov ap. Bol som aj na odblokovani One Brain, snazil som sa liecit u odbornika, ale po tych liekoch som sa cely triasol, takze som to vzdal. Hladam cloveka, ktory by mi vedel pomoct, rad by som podrobnejsie opisal svoj problem.
Romo

majka13

Bibi, neviem či si už počula o metóde One Brain. Ja sama som sa cez ňu dostala do pohody. Myslím, že všetci prechádzame v živote silnými pochybnosťami o sebe, o tom, že niečo nezvládneme... asi len menej ľudí o tom hovorí.
Vrelo odporúčam :)

usmev:)

ja mam diagnostikovanu panicku poruchu a pocitujem nieco podobne. neviem dobre zvladat stresove situacie a vzdy, ked sa do nejakej dostanem, robi mi problemy a pocitujem to, co tu uz bolo spominane: mam vysoky pulz, strasne mi busi srdce, pripadne sa mi tazsie dycha a podobne.
porozmyslaj ako casto sa ti to objavuje a ci by nebolo vhodne navstivit psychologa, pripadne psychoterapeuta, ktory ta tieto situacie nauci zvladat a aby ta to v zivote neobmedzovalo natolko, ze nebudes moct vykonavat svoju nadhernu pracu.
co mozes urobit sama - mysliet pozitivne. nebat sa stresovych situacii, naopak ist do nich s vedomim, ze ty to zvladnes. a ak aj nie, sme predsa ludia, robime chyby, nie sme dokonali a na mojom vykone predsa nestoji cely svet.
trenuj, trenuj, nestran sa stresovych situacii, ale prave naopak, chod do nich a snaz sa predychavat, uvedomit si, ze o nic nejde, ze to zvladnes.
drzim ti prsty, aby si to zvladla aj sama, aj ked, su citlivejsi ludia (ako napr. ja), ktori to sami nezvladaju, v tom pripade nie je hanbou zajst za odbornikom, aby ta to naucil.
vela stastia v takom krasnom povolani!