24 ročný vekový rozdiel...

Príspevok v téme: 24 ročný vekový rozdiel...
Katarinna

No takze zacnem tym, ze mam 21 rokov a som naozaj zalubena do muza, ktory je odo mna o 24 rokov starsi. Mala som uz niekolko vztahov s chalanmi s rovnakym vekom ako ja ale vzdy na mna posobili nevychovane a hlupo a velmi mi vadila ich nezodpovednost... Teraz mi nechyba nic a citim sa stastna so starsim muzom, hoci okolie na to nereaguje prave najlepsie...Naozaj je to take priserne ten vekovy rozdiel?

GiovanniX

Podla mna na zlom mieste hladas rovesnikov...,mozna starsi ma viac majetku,skusenosti,ale zato lepsi nemusi byt...nikdy som nechapal a ani nepochopim take vekove rozdiely.Otca na miesto octa nehladaj.Pripada mi to ako pedofil.Predstav si ze mas syna ktory je vekovo rovnaky tvojmu "milencovy" a vies si s takym predstavit vztah?Ked uz ty nie si rozumovo dozreta tak on by mal byt a stopnut ten vztah.Ale ako vidis nie je natolko rozumny ako si mozna myslis,inak by nesiel do ziadneho vztahu s tebou....p.s.neber nic v zlom co som pisal,nechcel ta urazit,ak som ta urazil tak sorry :)

mate59

Plne ťa chápem,on je vyzretý, skúsený,zabezpečený,možno pekný a príťažlivý/šediny robia svoje/ inteligentný muž,tebe to imponuje,jemu tiež, lebo má pri sebe mladú peknú kočku,/chlapi v tomto veku blbnú a chytajú tzv. druhú miazgu/,ale vymyká sa to z bežného priemeru.A čo sa vymyká, to ľuďom bije do očí a sú na to negatívne reakcie.Neviem,či je pán ženatý,rozvedený,či má deti,atď.
Ale tak, ako písali všetci nižšie,všetky tie spomínané hrozby tu visia ako Damoklov meč.
Ak by ste aj mali dieta,on má 45 +18=dôchodca bude mať práve dospelé dieťa,výchova asi ostane na tebe,pretože v tomto veku sa prihlásia aj nejaké choroby a bude sa musieť starať v prvom rade o seba.Ty budeš stále ešte vitálna, on už unavený.
Rozdiel je veľmi veľký a ja by som ti tiež radil, radšej si nájsť mladšieho partnera.

katka...

Je to velky rozdiel. Mozno sa ti to teraz nezda, mozno este vyzera mlado. Ale o takych 10 rokov, ty budes este stale mlada a on uz pomaly stary dedo.
Nechybal ti v detstve otec? Vacsinou take dievcata inklinuju k starsim muzom, akoby si tym nahradzali otcovsku lasku.

affgf

no a este ma napadlo, ja uz by som nechcel mat male dieta v takom veku nwm sice aky ma nato nazor on, bavili ste sa o tom? teda predpokladam ze ty by si chcela mat prcka/ov niekedy

affgf

podla mna je to fakt vela, a urcite existuju aj normal chalani v tvojom veku, tak ale zase ked sa pozries napr. na bozskeho kaju aky je vekovy rozdiel medzi nim a jeho manzelkou :) a klape im to :) teda aspon to tak vyzera :) thak preco nie...

luciaaa77777

podla mna je to velmi velky vekovy rozdiel. mozno mas pocit ze si vyspela a pod. ale vezmi si co ten stary clovek do ktoreho si zalubena za svoj zivot uz prezil, kolko ma toho uz za sebou je uz stary.. a ty? este niesi poriadne ani dospela. tak ako sa tebe tvoji rovesnici zdali byt nevyspeli, potom si predstav aka musis byt oproti tomu staremu nevyspela ty. po case zitis ze to nieje najlepsia volba