Hladám cca 16-19-20 ročné baby na spoločné zdravé zhadzovanie kíl

Príspevok v téme: Hladám cca 16-19-20 ročné baby na spoločné zdravé zhadzovanie kíl
JullyRose

Ahoyte baby...

Chcela by som to utajiť pred mojimi známymi pretože mi hovoria že mam dobru postavu-- No dobrá je tak na 3 ... A mne sa samej sebe moja postava nepáči.. momentálne by som teraz chcela do mesiace schudnúť tie 3-4 kilá. No potrebujem k tomu morálnu podporu.. pretože vždy ked sa mi to podarí tak už na druhý deň žerem o 106 :((

Prípadne by sme sa mohli bližšie kontaktovať ako je ICQ/Skype/Alebo iný komunikačný portál.

TheFuyu

Ahojte Baby!

To je pekné, že ste sa takto všetky rozhodli schudnúť pekne zdravo. Ja som z BB. Je tu niekto z BB ? Tiež od zajtra prechádzam akože na diétu, ale je stravovanie, ktoré mám najradšej a najradšej mi pri ňom chutí. Je to surová strava. A tiež chcem začať behať. Len mi treba kúpiť kvalitné bežecké topánky. Tak držte mi palce. Ja Vám všetkým držím palčeky, nech sa Vám podarí tých zopár kíl zhodiť. Kto chce môže mi napísať na mail: shimobeharmony@volny.cz ;)

Vaša TheFuyu

JullyRose

Ahoyte baby.. som rada že aspon niekolko báb sa našlo čo by išlo do toho spolu. :) Bola by som velmi rada ak by ste mi napísali na ICQ : 604 176 163 Alebo By ste volili inú voľbu komunikácie ?

petussss:)

ahojte baby:) ja mam 166cm/54kg.. teraz som schudla mozno 3kg a chcem viac:).. mozte mi napisat na mail:)) mam veal sksuesnosti s chudnutim, rada poradim..:)) a mozeme sa navzajom podporvat:).. a kebyze je tu niekto z PO tak kludne mozeme spolu aj chodit behavat:)

marylka

ahojte, baby tak napiste ako sa budete stravovat a co budete jest na ranajky, desiatu, obed atd. aj ja by som sa pridala mam 19r. 164cm a vaha asi okolo 55kg :(

jully

wúú ahojte :) mám 16 a výšku 158 kg, a váha sa mi pohybuje okolo 53. som pribratá asi rovnomerne, takže by som chcela schudnúť z každej časti tela aspoň trošku :( nedarí sa mi to kôli mojej častej chuti na sladké...(závislá) :( ako vy?

mici266

16r. , 170/58 aspoň 4-5 kg chcem dole, tiež potrebujem dať preč boky zlepšiť stehná a brucho...keby to išlo urobiť tak lahko ako sa to píše, že?=)ked chcete napíšte mi icq, kontaktujem vás:)

JullyRose

wow.. ahoyte baby.. som rada aspon že sa niekto našiel.. :) no ja mam 175/68 čo sa mi nepáči..pretože v poslednom čase som neustračila kilá.. a výsledok je 68. Takže chcem aby sme sa ustrážili navzájom. alebo aspon vy mňa :D

Jo ano.. Chodím behávať.. a vy ?