už ho nemôžem vystáť

Príspevok v téme: už ho nemôžem vystáť
nestea

ja neviem co sa deje..v poslendom case nemozem vystáť svojho priatela lezieme si strasne na nervy kazdy den sa hadame pre uplne malickosti

mimochodom nebyvam s nim a byvame spolu cca tak kazdy vikend alebo kazdy druhy(cely),tie hadky vznikaju najcastejsie cez telefon/ internet

...niekedy mam pocit ze to uz s nim nadobro skoncujem ale ked sme pohadani a zacnem rozmyslat v klude zrazu na mna pride uzkost a smutok...a neviem si uz predstavit zivot bez neho.. nieje to len zvyku aj ked tam hra tiez svoju rolu...ale stale ho velmi milujem..len sme sa zacali hrozne hadat..ja neviem co mam uz robit ako to napravit. citim sa ako v zacarovanom kruhu... a to uz niesme "násť"
dost to posobi na moju psychiku a urcite aj na jeho.uz to nieje take pekne ako kedysi.. vedela som ,ze to raz pride..ale netusila som,ze budeme mat az takuto krizu kedy rozmyslam nad rochodom aj ked ho stale velmi milujem

veverqua

Akoby som citala o sebe. Som s priatelom uz vyse 4 roky, takisto spolu zatial nebyvame, obaja teraz koncime VS, takze dost stresujuce obdobie, diplomovky, statnice, atd. A tiez sa dokazeme pochytit pre hocijaku sprostost...no teda dokazeme...skor dokazem. Lebo zatial co moj priatel sa hadat nechce, tak ja som strasne prchka povaha a dokaze ma barsco vytocit. Potom ma to s odstupom casu mrzi, lebo viem, ze to za to nestalo. Byvam dost naladova a potom sa to prenesie aj do nasej komunikacie. Trapi ma to, lebo obcas mam pocit, ze sama umelo vyvolavam konflikty aj tam, kde nie su. Mam jedine stastie, ze priatel je chapavy a tolerantny a vie, ze tieto stavy prejdu. Asi je to hlavne v tej nasej naladovosti. :)

rada

hádate sa preto, lebo ste malo spolu. Stve vas to, a dialka uz robi problem. Ja som sa tiez hadala, lebo takto cez fon to teba neupokoji, potrebujes ho mat pri sebe a vadi ti to. Preto aj ked nechces, tak sa hadate pre malickosti... To je take volanie S.O.S. Ja som sa v takomto vztahu zial rozisla, nefungovalo, lebo to prislo do takeho stadia,ze sme sa stale len hadali, vycitali a ked sme boli spolu vzdy nieco riesili a mna to neskutocne unavovalo.

moj_nazor

Nestea a kolko ste spolu? my sme toto tiez mali s priatelom vo vztahu.. "par krat" :) Mala som uplne rovnake zmyslanie, ako Ty.. tiez som si vravela, ze mam sa takto vytacat na pomalu kazdej kravine (ked bolo take obdobie), ale ked bolo dobre, tak som sa ukludnila.. a ked sme spolu, nikdy sa nehadame, presne iba cez tel.. Trebars ja som bola na zac.vztahu hrozne ziarliva /casom ma to unavilo :))) a prisla som na to, ze normalna je len ziarlivost v primeranej miere a prilis skodi.../ a ono tie hadky si myslim pramenili dost aj z toho, lebo stacilo malo a bola som vytocena, nasledne toho sa vytocil on a takto to slo dookola.. ale preskakali sme spolu ovela ovela tazsie zivotne skusky a myslim, ze o tom ta laska je, ze po kazdom mraciku vyjde slnko.. vies, ze sa na neho mozes spolahnut a on na Teba.. bez tych hadok by to bolo krajsie, ale tiez to boli len take zabo-mysie spory a ako prisli,tak odisli.. Ale to som chcela povedat - pramenilo to bud z mojej nalady sa da povedat :)), alebo ked sme boli obaja prepracovani a ozyvali sme sa kazdy vecer skor "zo zvyku".. potom som navrhla, nech si menej volame a hned sme si boli vzacnejsi.. takze je fakt otazne, ci ste v takejto tej faze :) alebo je to fakt skor signal, ze pre Teba nie je vhodny a niekde Ta caka lepsi.. Hlavne mysli na to, ze ziadna kasa sa neje horuca.. a inak - tiez sme spolu ako vy.. cez vikendy a pod.

jajka001_

môže to byť len prechodná fáza, ktorú prekonáte, a môže to byť aj koniec - zalezi na tom, kvoli comu sa hadate. ak su to naozaj maličkosti, problem mate len v komunikacii, ak sa posnazite, vyriesite to. ide len o to či obaja chcete.