Blizenci...

lulu22

aj ja som blíženec, i moja mama, ale sme rozdielne :D
na mňa tiež sedí skoro všetko, ale to, že skáčem zo vzťahu do vzťahu, že nedokážem byť s jedným, to pravda nie je.. lebo keď sa naozaj zamilujem, iní ma nezaujímajú :) a s tými cieľmi..to je pravda, že dokážem si naplánovať niečo, čo chcem dosiahnuť, a keď sa objaví prekážka, len veľmi ťažko mám chuť ju prekonávať :D
inak veľmi spoločenská, komunikatívna, usmievavá a tajomstvo ja dokážem udržať :)

Suphotam12

No na mna sedi snad vsetko okrem toho ze som cielavedoma. Skor blizenci su taki, ze sa pre nieco nadchnu, vzplanu a potom to rychlo prejde...taka som bohuzial aj ja :(

dd

tiez som blizenec, ale myslim, ze nie som prelietava a ani velmi cielavedoma, naladovost sedi, vacsinou som optimista, komunikativna som jedine v spolocnosti ludi, ktorych uz aspon troska poznam, inak som stvorenie dost hanblive. takisto nemozem povedat, ze by som citila v sebe prilisnu energiu, alebo ze by som bola velmi doverciva..tiez som tvrdohlava a ked ma niekto zrani, tak sa s tym velmi dlho zmierujem a "prezuvam", co je pripad mojej svokry, ktora je v podstate jedinym clovekom, s ktorym som si doteraz fakt ze nesadla a s ktorym sa neviem a nedokazem nijako dohodnut..obzvlast ked moju doveru a vztah k nej ona sama podkopla a stale podkopava..

zuzic

no to ma zaujima:) ja som blizencec, neznasam dve tvare, som priserne cielavedoma a tvrdohlava, spolocenska...ja zas ludom nedoverujem iba par ale moju doveru si tazko niekto ziska a kto ju stratil ten ju najde uz len velmi tazko:) a tiez vela ludi si mysli ze ma pozna a pritom to hlavne co sa vo mne skryva vobec nevedia...co sa este o mne pise?:)

biopich

no ako pisete vela veci zacnu a malo co dokoncia, prelietavi pokial sa zacnu vo vztahu nudit, myslim aspon moj pohlad pretoze som blizenkyna potrebuujem vela akcii, nejake to vzruso inak si to idem hodit... co sa tyka dvojtvarnosti tak ano... vela ludi ma bere bud za najsuper alebo za hroznu chandzu... kto ako ja si nie so vsetkymi sadnem ...mam povahu dobru si myslim ale ked sa ma nieco dotkne tak to nikomu nedarujem... neviem ako iny ale ja velmi doverujem ludom a nie stale sa to vyplaca vela ludi ma koli tomu zneuzije a potom sa s tym dost zozieram..linak v spolocnosti spolocenska za kazdu prcu... a je pravda ze vela blizkych osob ma vobec nepozna aj ked si myslia ze ano... blizenci su velmi komplikovane osoby a dostat sa do ich dusi je velmi tazke. ale viem byt velmi dobrou kamaratkou a partnerkou...ked ludia vedia ako so mnou nazivat...staci volnost a musim citit ze je to obojstranne...inak charizma a talentovanost :D aspon co poznam blizencov kazdy sa s niecim zaujima bud su skveli recnici vedia pobavit, bud su vyborny tanecnici, ja mam zas blizko k umeniu

kajka01

blizenci, co ja poznam byvaju veseli spolocenski a optimisticki, ale dost casto sa stava ze su nestali, pre nieco sa nadchnu a ked prejde prvotna euforia uz to zabalia-tym myslim teraz vztahy. aspon to je moja skusenost s blizencom. netvrdim ze je to pravidlo.

Ema132

ja som tiez blizenec a sedi na mna skoro vsetko:) strasne komunikativna, milujem ludi:) optimisticka, mam plno planov no malokedy ich dotiahnem do konca:)skor skacem od jedneho k druhemu:) tiez dam vzdy najavo co si myslim, svoje city a pocity:) len velmi tazko udrzim tajomstvo a kedysi aj ako sa o blizencoch hovori na mna sedelo, ze som bola promiskuitna mrcha:D ale teraz som uz ukludnena:) ked blizenec najde spravneho partnera tak nema potrebu pozerat sa uz po inych:) jednoznacne si rozumiem najlepsie s vodnarmi a vahami, cely zivot ma obklopuju hlavne tieto dve znamenia:)

zuzusa

Ja som tiež blíženec. Prehnane optimistická, príliš vela energie čiže stále musím niečo robiť, ale ostatných s tým nezaťažujem, nálady mením iba ked mám svoje dni ináč som dobrá na celé okolie, a ja mám s týmto skôr problém neviem byť zlá a poslať sprostých ludí preč.