Rada?- Superkrycí púder :)

Príspevok v téme: Rada?- Superkrycí púder :)
lentillka

Ahoj, chcem sa spýtať, či mi nevie niekto poradiť nejaký dobre krycí púder. Mám problém s akné, ale to by až tak nevadilo, ibaže mám tvár s takým nádychom do ružova, kvôli takým červeným fliačikom. Nevedeli by ste o nejakom, ktorý by potlačil aj tú farbu? Ale make-up na tvári neznesiem, od kedy som si od neho odvykla. Ďakujem za každú radu.

Lentillka

Ten púder od Manhattanu mám aj ja, ale nesedia mi odtiene. Buď mi strašne bledý alebo zase tmavý. Preto chcem zmenu...

MaryO

Ahoj... ja pouzivam od Manhatanu clear-face 2v1 powderandmakeup.. a je perfektny vazne

a viem ze v tej rade maju este aj antibakterialne ktore su velmi dobre na problemovejsiu plet..:)

ja nemam az tak problemovu a tento dva v jendom je uzasny.. vobec nepotrebujem makeup..

cajik

ja pouzivam alverde kremovy make up, tiez mam bledu plet do ruzovkasta a mastnu, a toto je super. inak makeupy nemam rada, chcela som nieco lahke co zjednoti plet, a toto mi presne sadlo, vyzera to tak prirozdene ze to na pleti nevidno. je to tento : picnicb.ciao.com

a niekto sa tu pytal na ANTIBIOTIKA - ano uzivala som doxybene a vyliecilo mi to plet (takmer uplne.. obcas sa nieco vyhodi, ale to nestoji ani za rec).. 20dni som uzivala. a vyrazky som mala 9rokov

Lentillka

No, ja už zázraky nečakám, ale stále dúfam :D Ten fixing powder som už raz mala, asi pred troma rokmi, ale nepamätám sa aký bol. Teraz používam ten od Manhattanu, Clearface... Zo začiatku sa mi páčil, ale teraz už menej, tie odtiene mi nejako nesedia.

bodynka

aluska odkladam si ho na leto ked sa mi troska viac bude mastit plet.Ae uz som ho par krat mala. Citala som na nemeckych strankach recenzie. Niekto to pouziva ako makeup ze si da pod to este krem, pretoze tento je taky hned suchy. Dost ho chvalili , aj co sa tykalo stavu pleti ze to bolo lepsie. Zatial este pouzivam iny makeup , taky lahky kremovy.

Matuliq

ja mam od dermacolu fixing powder...mozem pochvalit aj ked nevydrzi nejak extra dlho...rano si dam ked idem do skoly ale o par hodin uz sa trosku lesknem..ale netreba cakat zazraky od nicoho takze:)

aluska1

dobre daujem velmi pekne..takze ty ho odporucas...pojdem si ho kupit..a yt ho pouzivas normalne rano ako normal krem alebo si das nejaky krem a na to tento namiesto make-upu?

bodynka

aluska ano ma to byt normal krem ale je hnedy. Neviem cim sa lisi od makeupu , a ako vonia.pockaj ovoniam..Nema skoro vonu , take neutralne.
Samoopalovaci nieje, ale maju aj taky,ten je v takej hnedej krabicke.

aluska1

bodynka dakujem ti..takze je to obycajny krem, len je hnedy, hej?nie je to taky ktory ma jemny samoopalovaci efekt?
a vonia pekne?

Lentillka

No, myslím, že mne by bol tmavý. A má niekto skúsenosti s púdrami od Dermacolu - Aknecover, ten zmatňujúci a tým "Fixing Powder"?