Detoxikácia - pozor!

Príspevok v téme: Detoxikácia - pozor!
mamina11

tento clanok o detoxikacii co je tu teraz na tejto stranke by si mal precitat kazdy rozumny clovek co sa na to chysta. moja dcera prisla pred rokom s jednym navodom z ciech, ma tam kamaratku a cez vikend to praktizovala. tiez to skoncilo v nemocnici. myslela som vtedy, ze umriem strachom. a ten izbovy lekar tvrdil, ze nebola jedina, ze tam chodia casto hlavne mlade zeny ktore chcu schudnut alebo sa zbavit zlcnikovych kamenov. tak si davajte zeny pozor, ved zdravie mate iba jedno, preco s nim tak nesetrne zaobchadzat. co sa pokazi sa uz len tak lahko nenapravi.
---------------------
Sú detoxikačné kúry nebezpečné? www.zdravie.sk

lost

bejata - no myslel som si ze menis meno, pre to aby si ziskala podporu pre prvy prispevok :)

ale myslil som sa tak prepac :)

no je logicke ze ak detoxikacia tak asi pomalsie dalej zajdem ako s turbo modom sa zabit :)
vsetkeho vela skodi :)

ale nerozumiem sa tomu velmi, ale co hovoris na pomalu detoxikaciu, ta je odporucana, ci nie ?

I ked najhlavnejsie je zrejme sa netoxikovat :D

bejata

hihi! možno nás ukameňujú s tými svojimi žlčníkovými kameňmi... keď sa im ich podarí vyplaviť. lebo mne sa to nepodarilo, aj keď som si vytrpela.

Denzl

bejata:)
no....to je dobra rada,ze neexperimentovat:)
Ja s tebou suhlasim:)

Len mam pocit,ze nas tu poniektorí ukamenuju za to:)))

bejata

ide mi len o obyčajné odporúčanie, aby nikto neblbol s detoxikáciou a domácou liečbou ale najskôr si všetko dobre overil a poradil sa s lekárom. a keď sme už pri tom kto je kto, tak odkaz pre "lost": mamina je moja mama a ja som tá "fajn" dcéra o ktorej tu bola reč. počítač máme iba jeden, my sme chudobná rodina. preto aj ten istý IP...:-)

bejata

a keď sme už pri tom: je na tej mojej rade niečo nevhodné? nie som ani lekár, ani nič nepredávam, ani nič neponúkam. tak snáď môžem mať nejaký názor a pomôcť nejakým odporúčaním, ak si myslím, že by som tým niekomu pomohla. čo povieš? alebo chceš iba rýpať? lebo na také provokačné výmeny názorov sú vhodnejšie iné fóra ako toto.keď máš potrebu, môžeme sa tam presunúť.

lost

Ja som totiz kuzelnik, z pochopitelnych dovodov neprezradim ako to viem, ale viem ze bejata a mamina11 su totozne osoby :-)

bejata

je to trocha dlhé, ale dobré. hlavne na konci sú zaujímavé informácie. dik za tip. ja si tie články vpredu vôbec nevšímam. vždy idem hneď na fórum,čo je asi škoda.