tampony aj na noc

simka88

pouzivam len tampony od 16 rokov, je to pohodlnejsie, nemam vyrazky, zapareniny, po celom dni s vlozkou, navyse neriskujem zapach (najma v letnom obdobi).... zvykla som si pouzit tapon aj v noci, kedze som pretiekla stale, s tamponom nepreteciem, iba ak malinka kvapka na pyzame. staci si dat novy tampon tesne pred spanim, a novy dat hned po zobudeni. aj tak clovek spi priemerne 7-8 hodin denne, za ten cas sa nic nestane. a ak mate silne, tak staci vymenit aj v noci pocas prvych dni menzesu. Vlozky su hrozne, mna skrabu, obmedzuju a sustia...nemozem si dat ani normalne nohavice, lebo mi trcia svy z nohaviciek, hroza... a potim sa potom, necitim sa pohodle. takze zeny VIVA TAMPONY :)

Monika1984

No ja pouzivam aj vlozky aj tampony, striedavo podla toho co mi vyhovuje podla situacie kde som atd.
prvu noc pocas menstruacie som doslova vzdy neznasala (ja v noci krvacam vzdy silno tu prvu noc). Vzdy som pretiekla! a to som si chodial raz v noci vlozku este aj vymenit! pouzivala som tie dlhe nocne alwaysky! Napriek tomu vzdy postel, pyzamo, nohavicky niekedy aj paplon, takisto cela som boal vzdy pretecena az na chrbate! neprijemne. mnohokrat som v noci aj isla vymenita presprchovat sa napriek tomu sa mi to stavalo stale! a absolutne som sa nevyspala. Teraz pouzivam na noc O.B. super + a intimku pod to. a v noci tiez raz vymenim. A nie je ziadne problems pretekanim, maximalne raz za cas malinkaty fliacik na nohavickach ale urcite nie pyzamo,a ni postel:)

ibistek

na pribalovom letaciku ti vsetko pise tak ho treba aj precitat...nikdy som nikde nepocula aby tampony skodili v noci :D ked mas silnu menstruaciu tak si vymen po 4 hodinach a hotovo...existuju budiky

Karina

Anjelik - to drhnutie ani nespominam, kolkorat mi ta vlozka len tak pretiekla a to pritom len na jednom mieste, cize bola v podstate takmer cela sucha... No proste tampony su tymto smerom urcite lepsou volbou.

anjelik9

začínala som z vložkami to som si super užila drhnutia postele pyžam a pod potom som prešla na tampony a nemenila by som =) v noci ho mať musím inak pretečiem aj ked nechápem bo na chrbte nezaspím ale zase sa ho snažím mať tak max 6 hodín v noci cez den zo začiatku 2-3 a potom 3-4 hodinky občas prvý den ked ma boli brucho tak cez den šlapem na vložkách ale v noci dam tamponik aj na druhý den bo ja by som sa pri vložkách bála kedže mám silnú menštruáciu tak ked dakde idem tamponik poistim vložkou a je =)

Karina

Ja osobne neriesim, ci je nieco zdrave alebo to zdrave nie je - niekto vyzdvihuje tampony, pretoze priamo nasakuju krv, iny zase vyzdvihuje vlozky, pretoze ju hromadia mimo tela... Sto ludi, sto nazorov - pre mna je smerodajne pohodlie, a to mi poskytuju jedine tampony. Vlozky som pouzivala prve roky menstruacie ale uz niekolko zim som zvladla na tamponoch a som tu..:) Na noc ich pouzivam rovnako, niekedy si dam vlozku ale malokedy - v noci predsalen krvacam v lezatej polohe menej...