Kde si mozem dat urobit kvalitny ultrazvuk??

človek

Doma nemaju preco vzniknut komplikacie. Naopak v nemocnici lekari stale vyrabaju nejake problemy. -odkaz odstránený-

muc

clovek ty si utiekol zo psychiatrie?

antonellalla ty tiez si nejaka divna. aky kvalitny ultrazvuk, akeho dobreho lekara? vsak ked si v 4. mesiaci tehotenstva, tak by si uz svojho lekara davno mala mat a chodit k nemu do poradne pre tehotne. a ultrazvuky su vsetky kvalitne. a dobry pristup k pacientovi? vsak ten by mal byt samozrejmostou vsade.

zuzic

ano a ked sa vyskytnu doma komplikacie zomre aj ona aj dieta.
antonellalla nepocuvaj cloveka, je zakomplexovani a zaujati ako proti lekarom tak aj medicine

človek

Ultrazvuk si nerobte, lebo vam poskodi babetko. Ultrazvukom sa cistia okuliare, akoby voda vrela. Vznikaju bublinky, vakuum, a to trha spinu. Rovnako roztrha aj casti organov babetka. Ultrazvuk ktorym sa doktor pozera ma dost velky vykon aby ublizil. Babetka sa potom rodia s roznymi poruchami. Ak nemate problem, nic nerieste. Tehotenstvo nie je choroba. Je to radost z noveho zivota. Akurat dobre a zdravo jedzte. Co vam chuti. Aj ovocie a zeleninu.

Tiez si aj porod naplanujte na doma, lebo po porode zvyknu lekari ublizit babetku vakcinou. Nastudujte si postupy porodu, je to lahke a prijemne. Naopak v nemocnici vam z toho spravia peklo. Budu sa k vam chovat ako k menejcennej, ze o nicom nerozhodujete. Zoberu vam dieta a budu si s nom robit co chcu.