Kadernicka, kozmeticka, manikura/pedikura v KE

delphia

cajik hlbkove cistenie pozostava z povrchoveho cistenia, peeling, naparovania, vytlacanie, maska, uprava obocia, krem.

ak mas na mysli masaz tela, tak to nerobim.

cajik

delphia, a co je vlastne to hlbkove cistenie ? naparovanie a vytlacanie ?

aaa ty si len kozmeticka ? robis aj nieco take ze masaz apod?

rew

To mi pripomina majitela bytu v kotorm som kedysi byvala v podnajme.. kezdy mesiac prisiel, a ked uvidel SIPO sek zacal krutit hlavou ako zas isli hore tie ceny.. no strasne.. pritom tam bola vzdy ta ista suma.. :) ale po par mesiacoch nam dvihol najom kedze je vsetko take drahe :)

delphia

sharon sama som kozmeticka, ale ver mi, ze ceny materialu hore nesiel, ba co viac, vzdy su na urcite pripravky akcie, atd. najom za priestory sa od noveho roka nezvysoval urcite.
samozrejme ze kazda kozmeticka, pedikerka... si stanovuje cenu za svoje sluzby, ale je to naozaj ubohe, ked sa potrebuje obhajovat klamstvom. nech si zvysuje na zaklade zvysenej urovne sluzieb, ci svojej erudovanosti- tak by som to chapala a bolo by to aj v poriadku, ale vyhovarat sa na nieco co nie je pravda... no dakujem pekne ;)

sharon 55

viem,ze to nema logiku,ale je to tak.mam dojem,ze je to len pre vyvolených...znama robí pedikerku,urobila si kurz a zamestnala sa ako zivnostička v jednom kozmetickom salone.vraj im klesol počet normalnych zakazničok a chodia len ženy,čo sa o seba staraju a nehladia na ceny,že sú vyssie.ja som ostala prekvapená ked som bola na poslednej manikure.je to obyčajný salon v bloku,takze ziadny luxus a pri platení mi povedala ze ceny musela zdvihnut,lebo materiál isiel hore,najom...
tak sa starám o nechty sama...pekný den!