Prenasleduje ma bývalý

Príspevok v téme: Prenasleduje ma bývalý
akoztohovon

Z mojim bývalým som sa rozišla asi pred mesiacom a odvtedy ma stále sleduje. Chodí vždy tam kde je, ak idem niekde s kamarátkami vždy je tam "náhoou" aj on. Najprv sa ma snažil vytočiť keď začal chodiť s jednou babou ktorú vie že nemám rada a nachvál chodil všade predo mnou s nou, a po tyzni mi napisal ze sa ospavelnuje ale ze on sa ma stale nevie vzdat a myslel si ze tymto aspon uputa pozornost. Odvtedy už neurobi lnič takéto ale STÁLE MA sleduje... eneodpsiujem mu, nedvíham mu telefóny nič a on to stále robi. Co mam robit?

soffa

mala som tiez podobnu skusenost.pred 10 rokmi ma jeden chalan obtazoval,sledoval dalekohladom,vypytoval sa na mna.zohnal si tel.cislo.a sledoval ma.nepomahalo dohovaranie,bitka nic...proste chory clovek.riesila to aj policia..ta mu len dohovarala.otec to vyriesil tak ze mi kupil psa,nemeckeho ovciaka...egoistu:)a bol klud.....nevyriesilo to sice vsetko,ale bola som v bezpeci,nemohol si nic dovolit..a to som s nim nic nemala,ani som ho nepoznala..

ta3

Wow Adam, to je vyborna sprava, mam z toho radost a neboj sa, mozno sa byvala priatelka bude pokusat narusit Tvoj novy vztah, ale nepochodi, Ty mas ciste svedomie, sanci mala dost, len sa o tom otvorene s novou priatelkou porozpravaj, aby nebola reakciami byvalej zaskocena, ale nemyslim, ze by mohla narusit Tvoj novy vztah, zalezi to iba od Teba a Tvojej buducej priatelky, tak tuho drzim palce, zasluzis si uprimnu lasku

AdamKrt

ta3: crta sa mi mozno novy vztah. Musim zaklopat... :) Neviem ako to ex rozdycha a ci vobec. Bojim sa, aby z nej nebola kazisvetka, co mi bude kazit novy vztah. Vystihla si ju spravne. Je sebec. Len ona, ona, ona...Nevadi, ze sme sa rozisli, ona sa nerozisla, ona ma chce a chce tak, ze ide hlava, nehlava...

sweater

vdaka za vysvetlenie, ako sa hovori nevies co mas, az kym o to neprides... skoda ze niektori su naozaj tak slepi, alebo ako ich nazvat, ze to nevidia...

AdamKrt

sweater: nieco som jej povedal, urobila sa urcita dohoda, ze co sa ma zmenit. Neurobila to.... Na to som bol uz zvyknuty, ale na 2 obrovske podpasovky, ktore este urobila, to uz bolo na mna moc. Este sa tvarila, ze nic sa nedeje. Nepoucitelna. Teraz po rozchode si darmo sype popol na hlavu. Mala asi 10 poslednych sanci a kazdu prepasla.

Ako hovori stare prislovie: dotial sa chodi s dzbanom po vodu, pokial sa nerozbije.

sweater

adam: rozsiel si sa s priatelkou? co ste mali cca dvojrocny vztah? cital som tu na fore, ze tam boli nejake veci co sa ti nepacili, aj si obcas uvazoval nad tym ze to ukoncis, co to sposobilo ze si to ukoncil? teda ak smiem vediet..

elsa5.5

mne postavil bývalý auto rovno pred panelák,jednoducho si to nevšímam,je trapný,treba to ignorovať,jeho to prejde bude to trvať dlhšie,vyhýbam sa mu ako môžem,tiež mi to robil s tou babou aby som žiarlila,mobil som mu nezdvíhala išiel do orange po iné číslo,ale mám pocit že ho to už prechádza.

ivana45

25, to by mohlo fungovat
Aj ked - ta predstava... Clovek je zviazany navykmi. Ale mohlo by to fungovat.
Teraz takeho otravovatela nemam, ale keby sa trafilo (radsej nie !), mozno to skusim. Ti poviem,bude to fuska. Ani si to neviem predstavit.
Ale - skvela rada. Skoda, ze som ju necitala pred par rokmi.