Sex po operacii bedroveho klbu

gretka75@centrum.sk

Som presne rok po vymene bedr.klbu.a čo sa týka sexu tiež som sa bála.citila som sa ako vtedy"prvy krat".najskor zo zadu na stojaka ale aj to som sa bala prudkych narazov.a hned ako som mohla odložit barle tak som zacala že ja na nom a už to šlo pekne hladko a hlavne.Hlavne bez bolesti.lebo kazdá vie ze každy náraz pred operaciou bolel.aspon mna ano.

polarka

Azzaro, dik za odpoved. Mas pravdu, na kazdeho plati nieco ine, tak to musime opatrne vyskusat. Nastastie mam tiez tolerantneho partnera, mozno o to viac by som uz chcela opat zit normalnym partnerskym sposobom so vsetkym co k tomu patri.

Polarka

Azzaro

polarka ..ja mám sice kĺb vlastný ale z dôvodu úrazu som absolvoval operáciu a následné zoskrutkovanie tohoto kĺbu. Poležal som si neuveriteľne dĺĺĺhých 8 týždňov a nechápal a závidel som ľudom ktorý mali totálku že už 4 dni po operácii behali po chodbe (aj keď len s barlami).
Následne k tomu som cca 16 týždňov cvičil,športoval a absolvoval rôzne fyzioterapeutické rehabilitácie. Celkovo som abstinoval celých dlhých 18 týždňov. Ale keď že "prácou sa stáva človek majstrom" mal som v tej dobe trpezlivú intímnu priateľku a najlepšie nám bolo si nájsť možnosti pre obojstranné uspokojenie a ťažko mi bolo postupovať podľa nejakých odporúčaní fyzioterapeutky.
Tákže poradím len toľko že skúšať a hľadať spôsoby a polohy.
:-)