môj partner nie je na ženy......

Príspevok v téme: môj partner nie je na ženy......
lentilka258

Môj partner sa mi priznal po 3 rokoch, že ho nebaví sex a mám obavy, či nie je na chlapov, na jednej akcii som ho prichytila s jedným chalanom - a bol to gay...... síce sa len rozprávali, ale cítila som tú ich iskru medzi nimi..... som zúfalá, nechce to priznať, ale ja to cítim, viem, že ho sex nikdy nejako nebavil, je strašne konzervatívny, nikdy ma nehladka po prsiach, a to, že urobiť niečo rukou alebo jazykom, no je raz za rok.... Pozitívne na tom je, že chce ísť k odborníkovi... poznáte niekoho vo Zvolene alebo Bratislave, nejakého sexuológa, ktorý dokáže posúdiť, čo je s ním????

rada

myslim, ze ho nezmenis. Ak je naozaj na chlapov tak aj je a ak je stale pri tebe, to je aj ako zamienka, aby okolie nevedelo ze je homosexual. Podla mna by si ho mala asi opustit, budes sa velmi trapit lebo sa o nho budes delit s druhymi a tomuto sa moc zabranit asi neda. Nech to dopadne akokolvek, hlavne nech ste obaja stastni.

Heňa.H

No tak ja osobne si myslim,ze sa to da zachranit.Ved predsa keby ta nelubi,nema rad,tak asi predsa nie je s tebou a uz hen volakde nahana chlapov.Je dobre, ze je ochotny podstupit pomoc,takze si myslim,ze to este sancu ma:-)

janekMY33

Najlepsie urobis ked ho opustis lebo aj tak ta opusti.Vies muzi niektory vipravaju ze su bisexuali ale to moc neny pravda muzi a zeny su tak strasne rozdielni ze casom si najde iba chlapa a bude mat pokoj