Brucho

sexyBody

aoj, skus zmenit aj jedalnicek wjes ono to dost zavysi aj od toho :)... a potom skus dwihat tazke weci to pomaha moj svagor ma z toho je*** tehlicky wua :)....

orchidea18

ja rada cvicím na fitlopte lebo na nej aj nieco cítim, skus fitloptu co sa týka brusákov. To je tak ze si lahnes asi na chrbat zadok neviem presne, ale tak aby si nieco cítil.

matho

no tak ako tu jeden spominal treba behat a dodrziavat pitny rezim ja nebeham lebo som lenivy ale robim doma brusaky,a este nove triky ktore som nasiel na www.ceknito.sk = FITmagazin brucho doporucam si pozriet fitmagazin dajte do vyhladavaca a resp. date "brucho" 3-4 cviky som ztamat okopiroval a ich robim aj ked mam troska tuku a robim tie cviky aspon to vyzera lepsie ako predtym a zarodky na "tehlicky" mam

Martin_242

Už si to konečne ľudia zapamätajte, neexistuje niečo také, ako schudnúť lokálne na žiadanej časti tela a neexistujú cviky na brucho, ktoré by ho zbavili tuku.
Pre nenažrancov platia dve veci - dostatok pohybu, najlepšie aeróbne aktivity a pevná vôľa ohľadom zdravej životosprávy a tuk bude časom preč.

[zruseny12]

a este kolko mas rokov?a este jedna vec,brucho niekedy nie je velke peto,ze si tucna,ale moze byt nafuknute a to cvikmi nepomoze...ale strava sa musi zmenit atd.

[zruseny12]

tak cvic cviky na brucho a daj si na brucho igelit pri cviceni...viac sa budes potit,ale potom pij vodu,aby si doplnila ,co si vypotila...

verinka

no ja som iba dieta ale mam velke brucho a som z toho nestastna lebo taky mlady clovek ako som ja by mal byz ako policka a nie ako bomba tak my som chcela aby mi niekto porasil a ty blbim reklam co trepu o tom ze schudnem tak tomu neverim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!