Da sa otehotniet ak...

vetroplach18

Dobrí deň. Chcela by som sa opýtať. Priateľ ma prstoval a ja som ho robila rukami. On sa následkom toho spravil. Hneď to zacal utierať ( upratovať) následne po 15-20 minútach ma začal opäť prstovať je možné že by som otehotnela ? Za rady ďakujem.

jeniiine

nie je to mozne. nie som odbornik, ale pytala som sa na to gynekologa. prstovanim moze otehotniet len ak dojde k vystreku semena ktore sa hned na to zatlaci do vaginy. myslim ze toto nie je ten pripad ked vravi ze sa nespravil. a este k tomu mala mat neplodne dni.

miauu

a toto by inak zaujimalo aj mna!

pocas predohry pre vacsie vzrusenie ked chlap obtiera penis? bolo by to mozne? predsalen kvapocky lasky, staci nahoda a mame to tu.
nie je tu odbornik? :)

lea wixy

a aj ked pozeram ze uz mate asi po stresoch len pre buducnost treba davat pozor aj na zanasanie prstami :) ale pokial ma pravidelny cyklus a vie kedy ma neplodne dni neni problem :)

lea wixy

male percento ze otehotnie ale je to mozne pretoze aj ked ejakulacia nebola su tu este vylucky ktore su tzv kvapocky stastia a tie obsahuju spermie pokial si ich zaniesol este aj prstami dnu je tam moznost.

Roman24

Urcite? Lebo ona sa dost boji, hovoril som ze je to nerealne + mala este neplodne dni, cyklus ma pomerne pravidelny. Stazuje sa ze ju trosku bolia prsia, brucho, je jej tazko na zaludok pocas dna ale len trosku, este ani raz nevracala...dalsiu menstruaciu ma mat az za tyzden.